Vodafone, Toparlanan Gelir Büyümesini Açıklıyor ve Yeni CFO'yu Göreve Getiriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Vodafone, Toparlanan Gelir Büyümesini Açıklıyor ve Yeni CFO'yu Göreve Getiriyor.

Vodafone, Pazartesi günü yayınladığı bir raporda, İngiltere'deki güçlü talep ve Almanya, İtalya ve İspanya'da yaşanan iyileşmelerle itibariyle birinci çeyrekte gelirlerinde hızlanma yaşandığını belirtti. Bu, yeni CEO Margherita Della Valle için olumlu bir başlangıç oldu. Avrupalı ve Afrikalı telekom grubu aynı zamanda eski SAP baş finans sorumlusu Luka Mucic'i Vodafone'da aynı göreve başlamak üzere 1 Eylül'de atadığını duyurdu. Mucic, Nisan ayında sürekli olarak en üst göreve getirilen Della Valle'nin yerine geçecek. Della Valle, pazartesi günü yaptığı açıklamada, hizmet gelirlerinin grup genelinde %3.7 arttığını belirtirken, "neredeyse tüm pazarlarımızda" hizmet gelirinin iyileştiğini söyledi. Vodafone'un en büyük pazarı olan Almanya'daki düşüş, müşteri kayıplarının son 18 aydaki etkisini kısmen telafi eden genişbant fiyat artışlarıyla birlikte çeyreklik olarak neredeyse yarı yarıya azalarak %1.3 olarak kaydedildi.

Adsız tasarım (2).png

Vodafone, geçtiğimiz ay Hutchison'ın rakip ağı Three ile birleşme duyurusunu yaptığı İngiltere'de hizmet gelirindeki büyüme %5.7'ye hızlandı ve tüketici ve yıllık fiyat artışlarındaki güçlü büyümeyle desteklendi. İtalya'da, işletmelerden gelen artan talep, düşüşün %1.6'dan önceki çeyrekteki %2.7'ye indirilmesine yardımcı olduğu belirtildi, İspanya ise düşüşünü %3.0'dan %3.7'ye azalttı. Della Valle'ye, Avrupa'daki en büyük pazarlarında şiddetli rekabet nedeniyle düşüşü durdurmak ve grubu basitleştirmek görevi verilmişti.​

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
batıcak gibi gözüküyor /:

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
CEO Margherita Della Valle için ne kadar olumlu bir başlangıç olduğunu bilmem ama ivmeyi artırması lazim daha fazla

comme un bébé
Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Fırsatçı bir şirket iflası sevindirir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vadafone internet olsun herşeyde kötü aga adamların max verebildiği internet 35 mi ne saçmalık abi

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
işine gelince çok iyi işine gelmeyince rezaletler yakında batarlar zaten

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Vodafone'un gelirlerindeki hızlanma güçlü talep ve iyileşme göstergeleriyle birlikte olumlu bir gelişme olarak değerlendirilebilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
bende diyorum frenzonelilere neden 2. çark çevirme hakkını kapattılar adamlar batıyormuş

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Telefonda sınırsız tarifeyi kullanıyorum bir tek memnun olan benim heralde :)

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
bir şirketin her durumda kötü olduğunu sadece vodafone da görebilirsiniz. (kendi görüşüm)

Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bu projede 2 yıl müşteri temsilciliği yaptım görüp görebileceğiniz en rezil operator.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
inşallah işleri düzelir çok yazık valla ben üzülüyorum batan şirketlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...