Çözüldü Voicemeeter düzgün çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba, mikrofonum kaliteli olmadığı için Voicemeeterdan ses ayarı yapmıstım fakat Voicemeeter açıkken ne spotifydan şarkı dinleyebiliyorum, ne de youtubedan video izleyebiliyorum. Zaten discorddan mikrofonu Voicemeeter olarak seçtiğimde de sesim gitmiyor ama Voicemeeterdan dinledigimde sesim ayarladıgım sekilde bana geri geliyor. Nedir problem sizce neden böyle yapıyor olabilir.

Çözüm
Başında A harfi olanlar Fiziksel, B harfi olanlar Sanal ses çıkışlarıdır. Yani Fiziksel çıkışta kulaklığınız olacak, Sanal çıkışlarda da mikrofonunuz olacak. Duymak istediğiniz sesi A1 olarak işaretleyin. Mikrofonunuzu işaretlemeyin çünkü işaretlerseniz kendi sesinizi tekrar duyarsınız ve bu sinir bozucu olur. Duymak isteyeceğiniz sesler Input sesleri olacak.
ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Voicemeeter ekranında A seçeneklerini açın, hardware out kısmına kulaklığınızı seçin. Ardından sağ en alttan windows hoparlör kısmına da kulaklığınızı seçin. Bazen yeni sanal ses kartı kurduğu için çıkışları da değiştirebiliyor

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
A seceneklerini actigimda sesim bana geri geliyor. Dediginiz sekilde hepsi ayarlı fakat hala ne ytden video izleyebiliyorum ne de spotifydan sarkı dinleyebiliyorum

Screenshot_3.png

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
Başında A harfi olanlar Fiziksel, B harfi olanlar Sanal ses çıkışlarıdır. Yani Fiziksel çıkışta kulaklığınız olacak, Sanal çıkışlarda da mikrofonunuz olacak. Duymak istediğiniz sesi A1 olarak işaretleyin. Mikrofonunuzu işaretlemeyin çünkü işaretlerseniz kendi sesinizi tekrar duyarsınız ve bu sinir bozucu olur. Duymak isteyeceğiniz sesler Input sesleri olacak.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...