voicemetter ayar lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
dlive platformunda yayıncıyım 4k takipçi sabit 50-60 izleniyorum allahını seven biri yardım etsin voicemetter banana kullanıyorum ama pubg mobile sesleri tam olarak gitmiyor ayak sesleri duyulmuyor ama korna falan çalınca ses gidiyor loot sesleri gitmiyor ayak sesleri gitmiyor yardımcı olacak biri var mı çok acil lütfen

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bence oyun iç sesleri ile alakalıdır bide eğer Windows ses sekmesinde bas açıksa o da etki ediyor olabilir bence.

Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
tahminlerime göre oyun ile alakalı .

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
alınan desibeli azalt büyük ihtimalle belirli desibel sesin altını almıyor veya üstünü aralığı genişlet

KreusNA
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
hassas ses ayarlarını voice meeter dan yapabilyorsun diye biliyorum bi bak istersen

Üye
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "morgareth, post: 2790027, member: 1619037"]
I am a publisher on dlive platform 4k follower fixed 50-60 I am watching someone who loves my god help voicemetter banana but pbg mobile sounds are not going fully, footsteps are not heard, but when the horn is playing, the sound is going to go loot sounds are not going to go, there is no one to help please
[/ QUOTE]
i had this problem try to reinstall it. do not forget to delete the old folders
it worked with me

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
büyük ihtimal oyunun ayarlarından iç seslerinde skıntı olabilir yada telefonda sorun olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...