Volarant indireceğim lakin ban yemekten korkuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Volarant indiricemde bunların guardı baya sağlammış başka oyunların hilesi yüzünden sıkıntı yaşarmıyım bilginiz varmı ?

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Birkaç kişide gördüm diğer oyunların hilesi yüzünden ban yediklerini iddia ediyorlardı ne kadar doğrudur tartışılır. 2 yıldır aktif olarak buradayım ilk defa yeni yeni gördüm böyle mevzuları.

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar Volarant indiricemde bunların guardı baya sağlammış başka oyunların hilesi yüzünden sıkıntı yaşarmıyım bilginiz varmı ?
Kanka kesinlikle hileleri kökten temizleyip öyle başla yoksa üzülürsün riske atmaya değmez çünkü valorant hileleri vanguardı atlatabilir ama diğer oyun hilelerinin vanguardı atlamak gibi bir amacı olmadığı için ban yiyebilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kanka kesinlikle hileleri kökten temizleyip öyle başla yoksa üzülürsün riske atmaya değmez çünkü valorant hileleri vanguardı atlatabilir ama diğer oyun hilelerinin vanguardı atlamak gibi bir amacı olmadığı için ban yiyebilirsin
Ben komple defendere taratıp silip öyle Download ettim 5 dakka önce yükleniyor mesela pubg mobilede hile kullanıcam nasıl yapıcaz
Post automatically merged:

Birkaç kişide gördüm diğer oyunların hilesi yüzünden ban yediklerini iddia ediyorlardı ne kadar doğrudur tartışılır. 2 yıldır aktif olarak buradayım ilk defa yeni yeni gördüm böyle mevzuları.
Diğer oyun hileleri varmı sizde peki ayrıca Volaranttada giriyormusunuz ?

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
sıkıntı yaşarsın bi ihtimal ama sen genede vanguardı kapa ve öyle yap hileyi ben öyle yapıyorum oluyor.
forumlarda bazı insanlar lpre den ban yiyorlarmış onlara inanmıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam emin ol %100 ban yersin biraz önce yaşadım direk 152 kodu hatası yedim . hileyi bırak oyuna girmemiştim daha

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Daha öncesinde lol script kullanırken sorun yaşıyordum ama şuan bir sıkıntı yok.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
olabilir hocam hileleri silip pc ye restart at

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum daha dün valoda hwid yedim. 1 hafta lolde sc ile oynuyordum bi giriyim dedim ban yemişim. ticket attım 3.partı yazılımından atmışlar e bende sc kullanıyordum büyük ihtimal vanguarda takıldı kapatmayı unuttuğum zaman. hile kullanıcaksan vanguardı kesinlikle kapattığından emin olarak kullan ve hileden sonra %temp% dosyasını temizle

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Diğer oyunlarda hile yapacağın zaman kesinlikle sağ alttan vanguardı kapat. Bu şekilde sıkıntı yaşamazsın

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Legit oynarsan uzun ömürlü gidersin.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam lol hilesi kullanıyorsanız dikkat edin forumda birkaç arkadaş lol hilesinden dolayı valoda da ban yemiş

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Teknik olarak yaşamazsın fakat vanguard yakalar ise oyunu açmana izin vermeyecektir. Bazı hileler bilgisayarda vanguard olduğunda çalışmıyor bunuda gözden kaçırmamak gerek.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
sıkıntı yaşarsın bi ihtimal ama sen genede vanguardı kapa ve öyle yap hileyi ben öyle yapıyorum oluyor.
forumlarda bazı insanlar lpre den ban yiyorlarmış onlara inanmıyorum.
Teşekkürler şimdi internetten bakıyorum nasıl kapandığına

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
reis eğer valorant arka planda açık iken veya girmeden önce bilgisayarının arka planında çalışmakta olan oyunların dosyalarını değiştiren virüslü bir program varsa ban yemenin muhtemel olduğunu söyleyebilirim fakat normal koşullarda diğer oyun hilelerin çok güçlü yazılımlara sahip değilse valorant vanguard otomatik olarak kapatıyor zaten.

Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
Teşekkürler şimdi internetten bakıyorum nasıl kapandığına
vanguardı kapatmak istiyorsanız sağ altta gizli simgeleri göster e tıklayarak vanguard işareti olacaktır onu sağ tıklayıp exit veya kaldır yazısı olacaktır ona tıklarsanız kapanacaktır iyi forumlar.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kral başka oyun hilesinden ban yemen olası ama açmadığın sürece sıkıntı yok
yani oyun çalışırken arka planda olmamalı o uygulama

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Hile yapıyosan ve beleş bir hile yapıcaksan korkma kanka ban yeme riskini göze alman gerek

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
başka oyunların hilelerini kullanırken vanguardı kapat valo girerken pcye res atıp tekar açarsın ben ban yemedim böyle yaparak başka oyunların hilesinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...