- Yasaklandı
çok sağol kanka aydınlattığın için <3Evet Arkadaşlar bildiğiniz üzere VOLIBEAR güzel bir rework ile bu yamada geldi ama bazı arkadaşlarımız akıllarındaki soru şu
Volibear güçlümü?, Hasarı varmı?, Pahalı olucakmı?, Ucuz Olucakmı?
Benim tavsiyem bu cevapları görmeniz için Volibearı şuanlık satın almayın. Gereksiz 4800MÖ vermiş olursunuz.
Volibear evet güçlü ama EARLY gamede en az 3-4 killiniz yoksa dk 10 gibi ilk iteminiz bitmediyse VOLIBEAR çok güçsüz. ADmi APmi? Volibear APde vuruyor ADde ama Hasar takaslarından en çok w ve sağ tık kullanarak çıkmak istiyorsanız AD bütün skiller atıp takaslardan çıkmak istiyorsanız AP buildi tercih edin. | AP BUİLD VE AD BUİLDİ AŞAĞIYA YAZDIM.
Volibearın hasarı şuanda açık olmak gerekirse az tahminimce Buff yiyecek çünkü okadar güçsüzki TFleri Voli sayesinde kaybedebilirsiniz. Güçsüz olmasının sebebi sadece hasarımı peki? Hayır. Volibearın skilleri TFler için uygun olan skiller değil Ultisi, Pasifi, E Yeteneği TFler için uygun diyebilirsiniz ama hayır değil. Voli o yetenekleri ile hasar çıkartamıyor en çok hasarı W ile çıkartabilir sadece ama oda 1 şampiyona vuruyor Pasifi ise evet etrafa elektrik saçarak herkese elektrik sıçratıyor ama karşıda 2 tank olduğunu düşünerek konuşursak Pasifi hiçbir işe yaramaz. Karşınıza 5 AD Carry gelirse orasını bilemem tabiiki
Voli tankları kolayca eritebilen bir hero değil ama Tank eritici voli Buildinide Yazacağım bilmeyen kalmasın
TFlerde VOLIBEAR kullanmayın dedim ama eğer kullanacaksanız e yeteneğinizi rakiplere değil kendi takımınıza atın ozaman daha faydalı olucaktır.
Şimdi Buildlere geçelim VOLIBEAR hakkında öğrenmek istediklerinizi veya benim yazmayı unuttuklarımı VEYA hatalarım varsa yorumlarda düzeltirseniz beni mutlu edersiniz
VOLIBEAR RÜNLERİ | OP RÜN
Ekli dosyayı görüntüle 44236
VOLIBEAR TANK ERITICI BUILD
Ekli dosyayı görüntüle 44237
TANK ERITICI BUILD İTEMS
Ekli dosyayı görüntüle 44238
OP BUILD ITEMS
Ekli dosyayı görüntüle 44239
AP BUİLD
Ekli dosyayı görüntüle 44240
Sanırım artık volibear ormanı yapmaya değmez, şimdi sadece iyiçok sağol kanka aydınlattığın için <3