Volibear Çıktı | Satın Alınmalımı? | VOLİBEAR BUİLDİ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
6 HİZMET YILI
voliberin skilleri aynı mı kalacak ? değişiklik varmı

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
nerden baksan çok iyi rün ama değiştirilebilşir

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
günaydın, volibear'ın gerçekten güçlü olduğuna ve birçok insanın meraktan satın alacağına ve en fazla 1 veya 2 oyun oynayacağına ve ardından şampiyonu bir kenara bırakacağına inanıyorum

Süleyman Çakır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Evet Arkadaşlar bildiğiniz üzere VOLIBEAR güzel bir rework ile bu yamada geldi ama bazı arkadaşlarımız akıllarındaki soru şu
Volibear güçlümü?, Hasarı varmı?, Pahalı olucakmı?, Ucuz Olucakmı?

Benim tavsiyem bu cevapları görmeniz için Volibearı şuanlık satın almayın. Gereksiz 4800MÖ vermiş olursunuz.
Volibear evet güçlü ama EARLY gamede en az 3-4 killiniz yoksa dk 10 gibi ilk iteminiz bitmediyse VOLIBEAR çok güçsüz. ADmi APmi? Volibear APde vuruyor ADde ama Hasar takaslarından en çok w ve sağ tık kullanarak çıkmak istiyorsanız AD bütün skiller atıp takaslardan çıkmak istiyorsanız AP buildi tercih edin. | AP BUİLD VE AD BUİLDİ AŞAĞIYA YAZDIM.

Volibearın hasarı şuanda açık olmak gerekirse az tahminimce Buff yiyecek çünkü okadar güçsüzki TFleri Voli sayesinde kaybedebilirsiniz. Güçsüz olmasının sebebi sadece hasarımı peki? Hayır. Volibearın skilleri TFler için uygun olan skiller değil Ultisi, Pasifi, E Yeteneği TFler için uygun diyebilirsiniz ama hayır değil. Voli o yetenekleri ile hasar çıkartamıyor en çok hasarı W ile çıkartabilir sadece ama oda 1 şampiyona vuruyor Pasifi ise evet etrafa elektrik saçarak herkese elektrik sıçratıyor ama karşıda 2 tank olduğunu düşünerek konuşursak Pasifi hiçbir işe yaramaz. Karşınıza 5 AD Carry gelirse orasını bilemem tabiiki :D

Voli tankları kolayca eritebilen bir hero değil ama Tank eritici voli Buildinide Yazacağım bilmeyen kalmasın :D

TFlerde VOLIBEAR kullanmayın dedim ama eğer kullanacaksanız e yeteneğinizi rakiplere değil kendi takımınıza atın ozaman daha faydalı olucaktır.

Şimdi Buildlere geçelim VOLIBEAR hakkında öğrenmek istediklerinizi veya benim yazmayı unuttuklarımı VEYA hatalarım varsa yorumlarda düzeltirseniz beni mutlu edersiniz :)

VOLIBEAR RÜNLERİ | OP RÜN

Ekli dosyayı görüntüle 44236

VOLIBEAR TANK ERITICI BUILD

Ekli dosyayı görüntüle 44237

TANK ERITICI BUILD İTEMS

Ekli dosyayı görüntüle 44238

OP BUILD ITEMS

Ekli dosyayı görüntüle 44239

AP BUİLD

Ekli dosyayı görüntüle 44240
çok sağol kanka aydınlattığın için <3

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
ben pbeye ilk geldiğinde 1 hafta oynadım çok güçlüydü tr ye gelene kadar nerf yedimi bilmiyorum

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Güzel build, ap ve attack speed build denemelisiniz.

Dert Var Gelir Geçer R25 Var Deler Geçer
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Ben bedava skini almak için aldım valla voliyi :D skin güzel bu arada mavi öz kasılır dert etmeyin ya o kadar :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
saol kardeşim sayende voli ile alakalı bilgiler aldım yazan eller dert görmesin

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Banada volibear şuan çok güçlü gibi gelmedi. İleride buff atarlar kesin o zaman oynanır :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Size şunu söyleyim volibear otp ydim ama early gamede iyi oyun uzarsa voliyle oyun taşımak imkansız denecek derecede zor farklı şampiyonlara yönelmenizde fayda var

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
eline sağlık reis voli mainlemeyi düşünürsem burdan bakarım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...