Volibear rework sonrası kostüm hediye edilecekmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bi süre önce voli yi yeniledikten sonra bi kostümünü ücretsiz olarak dagıtıcaklarını söylediler acaba sözlerinde durucaklarmı volibear karekteri olan herkes e bedava vereceklerini söylediler bilgisi olan varmı

Süper Üye
7 HİZMET YILI
riot games dediyse yapar hangi kostum olduğu belli değil ama free kostum vericekler

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
doğru vercekler büyük ihtimale o göz olan korkunç voli onu vercekler diye biliyorum ama güncelleme öncesi heroya sahip olana

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar Bi süre önce voli yi yeniledikten sonra bi kostümünü ücretsiz olarak dagıtıcaklarını söylediler acaba sözlerinde durucaklarmı volibear karekteri olan herkes e bedava vereceklerini söylediler bilgisi olan varmı
evet vericekler kanka böyle biraz daha korkunç temalı bir kostüm diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
eskiden her sezon 1 kostüm veriliyodu demekki yeniden başladı
Hayır dostum karekterleri yenilediler ve bunun üstüne hediye ettiler daha önceden pant ı yenilediler fiddleyi yenilediler ama onlarda herhan gibi bir kostüm vermediler sadece sezon bittikten sonra görevler geliyor sonrasında görevlerden küfre vs şeyler kasarak kostüm düşürüyorsun

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hayır dostum karekterleri yenilediler ve bunun üstüne hediye ettiler daha önceden pant ı yenilediler fiddleyi yenilediler ama onlarda herhan gibi bir kostüm vermediler sadece sezon bittikten sonra görevler geliyor sonrasında görevlerden küfre vs şeyler kasarak kostüm düşürüyorsun
annie için de yeni bir kostüm çıkartıp bedava yaptılar 10. yıla özel diye biliyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kanka Aslında Kostüm Degil Volibearın İlk Yaptıkları Haliymiş Ama Fazla Kan Ve Korku İçerdiginiden Kostüm Olarak Vericekler Herkese Hayırlısı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...