evet vericekler kanka böyle biraz daha korkunç temalı bir kostüm diye biliyorum.Arkadaşlar Bi süre önce voli yi yeniledikten sonra bi kostümünü ücretsiz olarak dagıtıcaklarını söylediler acaba sözlerinde durucaklarmı volibear karekteri olan herkes e bedava vereceklerini söylediler bilgisi olan varmı
evet demişlerdi ama şimdi rework söz konusu ama bunun olup olmayacagı kesin mi onu merak ediyorumriot games dediyse yapar hangi kostum olduğu belli değil ama free kostum vericekler
Teşşekürler bilgi içinevet vericekler kanka böyle biraz daha korkunç temalı bir kostüm diye biliyorum.
Hayır dostum karekterleri yenilediler ve bunun üstüne hediye ettiler daha önceden pant ı yenilediler fiddleyi yenilediler ama onlarda herhan gibi bir kostüm vermediler sadece sezon bittikten sonra görevler geliyor sonrasında görevlerden küfre vs şeyler kasarak kostüm düşürüyorsuneskiden her sezon 1 kostüm veriliyodu demekki yeniden başladı
annie için de yeni bir kostüm çıkartıp bedava yaptılar 10. yıla özel diye biliyorum.Hayır dostum karekterleri yenilediler ve bunun üstüne hediye ettiler daha önceden pant ı yenilediler fiddleyi yenilediler ama onlarda herhan gibi bir kostüm vermediler sadece sezon bittikten sonra görevler geliyor sonrasında görevlerden küfre vs şeyler kasarak kostüm düşürüyorsun
evet orası dogru her rework veya sezon bitmesine kostüm dagıtacak kadar bonkör degil Lol malesefannie için de yeni bir kostüm çıkartıp bedava yaptılar 10. yıla özel diye biliyorum.
bonkör olmadıklarını lolskinin yasaklanmasından anlayabilirsin ve bu sadece tr için geçerlievet orası dogru her rework veya sezon bitmesine kostüm dagıtacak kadar bonkör degil Lol malesef
Ne varsa zaten TR sunucularına Oluyor herzaman Adamlar TR sunucularını kıskanıyor bu net bi şekilde ama napalımbonkör olmadıklarını lolskinin yasaklanmasından anlayabilirsin ve bu sadece tr için geçerli
haklısın dostumNe varsa zaten TR sunucularına Oluyor herzaman Adamlar TR sunucularını kıskanıyor bu net bi şekilde ama napalım
adamlar kendi söyledi vereceklerini riot yaparaga vermezler
doranın attığı videoyu izle adam söylüyor riotun böyle bir şey yapacağınıolm ne zaman dediler la ben her gün en az 10 el falan atıyorum görmedim hiç
kanalına bak zaten direk gözükür daha yeni attı 2 gün felan oldu heraldehangi videosu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?