Bu açık, TCP akışına veri sızdırmamıza ve bağlantıları koparmamıza izin veriyor" dedi.
Ubuntu 19.10 (systemd) Fedora (systemd) Debian 10.2 (systemd) Arch 2019.05 (systemd) Manjaro 18.1.1 (systemd) Devuan (sysV init) MX Linux 19 (Mepis+antiX) Void Linux (runit) Slackware 14.2 (rc.d) Deepin (rc.d) FreeBSD (rc.d) OpenBSD (rc.d)
daha çok bu konu VPN'yi başka sebepler için kullananlar için örnek veriyorum sallama hacker vs. Ama sizin için tam açayım VPN ile başka bir işle uğraşıyorsanız şifreniz kırılabilir yani sorun o hocam konuda onu anlattımTam olarak anlayamadım. VPN kullanmaya devam etmemiz halinde bize tam olarak ne gibi bir zararı olabilir ? VPN bağlantılarını izleyebilmek ne anlama geliyor onu anlamadım daha doğrusu.
Ha, o zaman sorun yok. En azından genel olarak pek kimseye etki edeceğini sanmıyorum. Öyle sadece sitelere girip çıkıyoruz :d şifre falan girmiyoruz neyse ki. Bilgi için teşekkür ederim.daha çok bu konu VPN'yi başka sebepler için kullananlar için örnek veriyorum sallama hacker vs. Ama sizin için tam açayım VPN ile başka bir işle uğraşıyorsanız şifreniz kırılabilir yani sorun o hocam konuda onu anlattım
rica ederim anladım evet bi problem yok sizin içinHa, o zaman sorun yok. En azından genel olarak pek kimseye etki edeceğini sanmıyorum. Öyle sadece sitelere girip çıkıyoruz :d şifre falan girmiyoruz neyse ki. Bilgi için teşekkür ederim.
aynen öyle hocam bende işte gizli olamdıklarını kanıtlamaya çalıştım.VPN zaten sağlayıcıları tarafından izlenmektedir ve log tutulmaktadır. Siber bir suç işlerseniz devlet o servis sağlayıcısından ip adresinizi talep edebilir. VPN açtım artık gizliyim diye bir şey zaten yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?