Çözüldü VPN kurulumu ve lole giriş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merhaba, işim gereği VPN kullanmam gerekiyor aktif olarak lol oynuyorum oyuna girişimde sorun yaşarmıyım bir de araştırma yaptığımda modem üzerinden kurulabiliyormuş fakat bir türlü yapamadım, bu konularda bilgisizim yardımcı olabilecek varmı acaba ?

Çözüm
Modem üzerine VPN kurarsan evdeki tüm trafik VPN üzerinden aktarılır. VPN kullanmak Riot Games'in kurallarına aykırı değil, beğendiğiniz herhangi bir firmanın VPN'ini rahatlıkla kullanabilirsiniz.
neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
Merhaba, işim gereği VPN kullanmam gerekiyor aktif olarak lol oynuyorum oyuna girişimde sorun yaşarmıyım bir de araştırma yaptığımda modem üzerinden kurulabiliyormuş fakat bir türlü yapamadım, bu konularda bilgisizim yardımcı olabilecek varmı acaba ?
Vpn kurarsan herhangi bir sıkıntı yasayacağını sanmıyorum. Ben cloudflare warp kullanıyorum ve daha önce hic sikinti yasamadim.

assembly so hard please help me
Donator
Ödüller
14
9 HİZMET YILI
Modem üzerine VPN kurarsan evdeki tüm trafik VPN üzerinden aktarılır. VPN kullanmak Riot Games'in kurallarına aykırı değil, beğendiğiniz herhangi bir firmanın VPN'ini rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...