Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Uygulama olarak Touch VPN tavsiyemdir. TunnelBear da arayüzü falan hoş olduğu için önerebilirim. Tarayıcı içinse benim yine Touch VPN'im var ancak daha önceleri Hola VPN de kullanıyordum.
google ye touch vpn indir yazıyorsun indirip kullanıyorsun
ama vpn yi oyun için mi kullancaksın yoksa giremediğin siteler için mi kullanacaksın dostum burası önemli
Dostum browser vpn istiyorsan sana bilgisayarında hiç ram yemeyen ve kendi tarayıcı vpn'si olan OperaGX kullanmanı tavsiye ederim harika bir tarayıcı ve oyuncular için özel tasarlanmış yan tarafından dc wp insta telegram gibi kısayollar koyup yandan açıp herşeyi koyabiliyorsun şiddetle tavsiye ediyorum
Windows için ücretsiz istiyorsan kullanım ve güvenlik açısından nacizane tavsiyem aylık 10 GB kullanım kotası bulunan ücretsiz "windscribe VPN" kullanmandır. Bunun dışında diğer dib. Sett platformları fazlasıyla yavaşlatacak ve ücretsiz kullanım sağladığı için tetkiklerde açıklar yaratacaktır. Anonimize edemezsin tam olarak kısaca local IP'ni. Ücretli olanlar için HS kesinlikle en iyilerden birisidir. Veri gizliliğine de önem veren bir firmadır.
Bunun dışında Linux'ya da farklı bir dağıtım kullanıyorsan "vpnbook" üzerinden fr ya da us aşamalarından lewel One ile tercih yapabilirsin. Çalıştırmak için ise "apt-GET install openvpn" komutunu kullanarak $shell ortam değişkenine tanımlaman yeterli olur. İyi forumlar