VPN Olsa'da gerçek IP öğrenilebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
If youre doing illegal things, just stop, cuz youre get yourserlf in problems with this

Üye
6 HİZMET YILI
public free vpn lere bile guvenmemek gerek sonucta vpnlere baglanirken vpn sunucusu senden 1 satirda olsa sorgu istiyor bu arada bile vpn sunuculari ip adreslerine ulasabilir

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Her türlü bir iz bırakırsın arkanda diye düşünüyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
Merhabalar, ben bir takım bir şeyler yapıyorum internette VPN açık. Her dakika'da bir Nebraska/Germany/ABD Olarak konum değişiyorum, benim gerçek IP' mi bir şekilde bulabilirler mi, imkanı var mı yani. Opera GX'in kendi VPN'ini kullanıyorum.
her bağlandığın ülkede ıp değişiyor tabi bu vpnye bağlı birşey

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Ben sana kısaca özetliyim hiç bir zaman %100 güvenlik diye bir şey yoktur. Sanal Makine + Vpn + Mac Adress Değiştirdim Açık hat kullandım. İllegal işlerde gezdim. Sadece 1 saatiğine elektirik gitti çat tutuklama kararı.
Sana sadece 1 2 bilgi vericem gerisi sende öğüt vermeyi pek sevmiyorum. Yaşım 19 illegal işlerde dolaştım evet ama cidden maddi sıkıntıdaydım.Bazı siteler senin açtığın hesabın tarihinden beri log tutuyor. Microsoft bile log kayıt tutan bir firima senin kullandığın vpnler log tutuyor .) sana gerçek bir bilgi Log tutmayan 2 3 tane vpn var. Onlarda uçuk fiyatlarda. Bu illegal işinden vazgeç anne babanı üzme yazık edersin kendine. Ergenliğin verdiği gazaba uğrama zevktir zevkli geliyordurda. Ben ne ustalar tanıdım illegal işlerinde adamın dediği ve benim aklımda kalan tem cümle şu.

Boşa uğraşma çocuk. Hırsızlık yapma Devlet kendine rakip istemez, çünkü devlet rekabetten hoşlanmaz.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
çok zor ihtimal öğrenebimesi ama iyi bir hackersan 2 dk nı almaz abi :)

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Herhalde bu soru sadece video izlemek için sorulmamış anlaşılan haa..!

✅ ❤ My Life My Rules ❤ ✅
Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
My any personal work i use to Tor Browser, my recommendation use Tor Brawser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...