Arakdaşlar VPN programı Hospot Shield ile başka bir ülkenin IP sine bağlanıp gmail hesabı açıp oradan bir kişiye mail atsam.Sonuç olarak benim gerçek ıp mi bulunabilir mi ? Birine özel bir bilgi atmak istiyorum sonucunda doğabilecek şeylerden kafam agrımasın istiyorum.
ıp vs bulma bılmem ne sıber sucların ugrastıgı bır konu degıl kafana gore rahat takıl. kesın bılgıdır. fake sosyal medya hesapları falan savcılıga bıle gıtseler dosyalar boş.
Yakında bir tanıdığıma gmail üzerinden tehdit mail'leri geldi bir hack grubundan.Eğer çok önemli birşey atmayacaksan sıkıntı yok ama karşıdaki siber suçlar'a başvurduğunda hangi konumdan attığın tespit ediliyor.
ıp vs bulma bılmem ne sıber sucların ugrastıgı bır konu degıl kafana gore rahat takıl. kesın bılgıdır. fake sosyal medya hesapları falan savcılıga bıle gıtseler dosyalar boş.
Birşey olacağını sanmıyorum.Bu tür şeyler için pek uğraşmıyorlar kaldıki zaten kendilerinin bulması zor.Anca gidip siber suçlara ifade verdikleri zaman ilgileniliyor.Yoksa öyle internetten ihbar etmekle v.s olacak işler değil.
Yakında bir tanıdığıma gmail üzerinden tehdit mail'leri geldi bir hack grubundan.Eğer çok önemli birşey atmayacaksan sıkıntı yok ama karşıdaki siber suçlar'a başvurduğunda hangi konumdan attığın tespit ediliyor.
Post automatically merged:
Ve bu arada eğer siber suçlarda tanıdığın varsada bal gibi uğraşıyorlar tecrübeyle sabit.
İnternet cafede bir kamera ile çözerler git bi vds veya vps satın al 3. Şahıs ile Bilgi paylaşmayan sitelerden sunucuya girdiğin zaman vpn veya tor kur ordan hallet işini