VPN programı ile IP değiştirip Mail atmak yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Arakdaşlar VPN programı Hospot Shield ile başka bir ülkenin IP sine bağlanıp gmail hesabı açıp oradan bir kişiye mail atsam.Sonuç olarak benim gerçek ıp mi bulunabilir mi ? Birine özel bir bilgi atmak istiyorum sonucunda doğabilecek şeylerden kafam agrımasın istiyorum.

Bilinmiyor
Efsane Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Tabikide Bulunur Fakat Kimsenin Uğraşacağını Zannetmiyorum

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
ıp vs bulma bılmem ne sıber sucların ugrastıgı bır konu degıl kafana gore rahat takıl. kesın bılgıdır. fake sosyal medya hesapları falan savcılıga bıle gıtseler dosyalar boş.

Üye
7 HİZMET YILI
Yakında bir tanıdığıma gmail üzerinden tehdit mail'leri geldi bir hack grubundan.Eğer çok önemli birşey atmayacaksan sıkıntı yok ama karşıdaki siber suçlar'a başvurduğunda hangi konumdan attığın tespit ediliyor.
Post automatically merged:

ıp vs bulma bılmem ne sıber sucların ugrastıgı bır konu degıl kafana gore rahat takıl. kesın bılgıdır. fake sosyal medya hesapları falan savcılıga bıle gıtseler dosyalar boş.
Ve bu arada eğer siber suçlarda tanıdığın varsada bal gibi uğraşıyorlar tecrübeyle sabit.

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tehdit vs şeyler söz konusu değil sadece bilmesi gerek birşeyi söyleyeceğim.

➽➽➽
Uzman Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
internetin çok kötü degil ise çift vpn aç kardeşim çok zorlaşır ozaman bulmaları

Üye
7 HİZMET YILI
Tehdit vs şeyler söz konusu değil sadece bilmesi gerek birşeyi söyleyeceğim.
Birşey olacağını sanmıyorum.Bu tür şeyler için pek uğraşmıyorlar kaldıki zaten kendilerinin bulması zor.Anca gidip siber suçlara ifade verdikleri zaman ilgileniliyor.Yoksa öyle internetten ihbar etmekle v.s olacak işler değil.

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yakında bir tanıdığıma gmail üzerinden tehdit mail'leri geldi bir hack grubundan.Eğer çok önemli birşey atmayacaksan sıkıntı yok ama karşıdaki siber suçlar'a başvurduğunda hangi konumdan attığın tespit ediliyor.

Ve bu arada eğer siber suçlarda tanıdığın varsada bal gibi uğraşıyorlar tecrübeyle sabit.
tanıdıgım degıl bızzat kendım polısım :D kımse ugrasmıyor kardesım ufak tefek bunlarla. anca bakan kıvrımlı bırı olacaksın oyle

Üye
7 HİZMET YILI
farklı bir internet kafeden open vpn kullanarak göndere bilirsin. 99% anonimlik garantili

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
İnternet cafede bir kamera ile çözerler git bi vds veya vps satın al 3. Şahıs ile Bilgi paylaşmayan sitelerden sunucuya girdiğin zaman vpn veya tor kur ordan hallet işini

tanıdıgım degıl bızzat kendım polısım :D kımse ugrasmıyor kardesım ufak tefek bunlarla. anca bakan kıvrımlı bırı olacaksın oyle
Bu yüzden mahkemelik olduk demi uğraşmadıkları için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...