VR dediğimiz olaya hiçbirimiz giremedik ki... Bahsettiğim şey şu 50-60 liralık sadece video izlemene yarıyan gözlükler değil. Kaliteli bir gözlük ve kontrolör aldığında vr ile vakit geçirmek çok güzel. Fakat teknoloji çok pahalı ve herkes bu teknolojiye kolay kolay erişemiyor. Büyük markalar devasa oyunlarını vr destekli ve stabil şekilde çıkartmaya başladıklarında görürüm şu "VR patladı yaw, hiç gelmedi ki yaw" diyenleri...
Oculus quest2 kullanıyorum içerik çok hergün yeni birşey keşfediyorum oyunları muazzam ön yargılı arkadaşlarıma denettiğimde kendilerinden geçiyorlar ve almak istiyorlar. Denemeyen yorum yapmasın bence içerik konusunda vr özel oyunlar çoğalmaya başladı. steam de birton oyun var vr destekli birtek oyun olarak düşünmeyin birçok şey yapabiliyorsunuz.
VR devrinin bittiğini düşünmüyorum bence aksine geleceğin teklonojisi. Meta gibi büyük şirketler bu piyasaya çok büyük yatırımlar yaptı. Gelecekteki gerçekçi oyunlar ile birlikte gelen VR desteğinin VR'ı çok yükselteceğini ve bir standart haline getireceğini düşünüyorum.