LoL'e Vanguard eklenmesi scriptlerin sonunu getirecek mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Şimdi LoL'e yeni Vanguard sistemi geldi. Hepimiz biliyoruz ve gayet banlar atılıyor. Az önce HWID alanları gördümBuranın scripti vardı. Bir ara baktım. Artık aktif falan da değilmiş. Eee, yeni durum ne olacak? LoL'de script açmak imkansız hâle mi geldi şimdi? Gidip BGX, RTX, Toir falan kullananlarda mı ban yiyecek? Bu Vanguard sistemi nasıl çalışır? Eskisi gibi gönül rahatlığıyla script kullanılamayacak mı? Ayrıntılı bir şekilde açıklayacak var mı?

Moderatörün son düzenlenenleri:
ahahahah
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yoo imkansız değil hala çalışan hileler var ücretli olarak , ama hwid ban gerçeği var artık eğer dt olursa kullandığın hile riot affetmiyor

yoo imkansız değil hala çalışan hileler var ücretli olarak , ama hwid ban gerçeği var artık eğer dt olursa kullandığın hile riot affetmiyor
ve evet bahsettiğin hilelerde bir gün dt olacak ve kullananlar er yada geç donanım yasağı alacak şuan ne valorantta nede lolde hile kullanmak mantıklı değil ne kadar ud olsada, riot bu işin üstüne çok düşüyor boşuna sc ile oynamaya çalışma yeteneğin yoksa lolde oynama

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Evet o devir bitti artık, rahat rahat kullanamazsın.

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kullanım yasak cok ıncelenıyor oyun ıcerısınde dırek patlarsın

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
vanguard zaten başlıbaşına bir sorun bilgisayar için çünkü adamlar ekranını görebiliyor

Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
aga vanguarda hıc guvenmıyorum ss alıyor muhabbeti vardı

Seçkin Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
baya pahalı hileler 120$ bile var banlansan bile 1 saate geri açarsın hwid yi

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bence parası olan için vanguard çok büyük sorun oluşturmadı çünkü paralı kaliteli hileler var ve uzun süre Ud şekilde kullanabiliyorsun. Sadece ücretsiz hilelerin önüne geçildi

46c FBI dan çok yetkim var ulan benim
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguard sadece işi zorlaştırdı yakın bir zamanda olmasa da elbet bir gün sc geri döner, tabi bu saatten sonrada eskisi gibide böyle aylarca oynayıp ban yememe gibi bir durumun söz konusu olacağını sanmıyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
riot gamesin politikasına bağlı hale geldi bence bu konudaki tutumunu gevşetirse hileler tekrar kullanılabilir

Uzman Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI

ve evet bahsettiğin hilelerde bir gün dt olacak ve kullananlar er yada geç donanım yasağı alacak şuan ne valorantta nede lolde hile kullanmak mantıklı değil ne kadar ud olsada, riot bu işin üstüne çok düşüyor boşuna sc ile oynamaya çalışma yeteneğin yoksa lolde oynama
anladım reis sağolasın.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Eskisinden Daha Fazla "diken üstünde" Oynayacağız O kesin ama piyasada kesin bir donma yaşanacak yaşanıyor da

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...