VStudio Reklm Geçmeme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba, Sorun çözüldüğü taktirde konunun silinmesi için yetkililere mesaj atıcam şüpheniz olmasın..

Sorunum şu ben Visual Studio 2010 ile bir proje yapıyorum ve ilk sayfada reklam var ama link geri sayım yapmıyor normal tarayıcıdan girdiğimde sıkıntı olmuyor. Başka kısaltma servisleri denedim ya +18 içerik yada birçok sekmede reklam açılıyor.. Projeme en uygun ve tek tıkla reklamı geçiyor.. o yüzden bu siteyi kullanmak istiyorum..

Gördüğünüz gibi reklamı geç butonu gelmiyor bu yazıda kalıyor ne gibi çözüm uygulayabilirim?

nRp4bV.png

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Araştırcağım beklemede kal dostum yarın veya şimdi mesaj atarım.

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Hangi ie sürümünü kullanıyorsunuz (internet explorer) , bilgisayarınızda bulunan internet explorer ile o linke gidin yüksek ihtimal onda da geri sayım yapmayacaktır. Siteyle alakalı bir durum. İlla bu siteyi kullanıcam diyorsanız vb.netteki hazır webbrowseri kullanmayacaksınız demek oluyor..

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:
Hangi ie sürümünü kullanıyorsunuz (internet explorer) , bilgisayarınızda bulunan internet explorer ile o linke gidin yüksek ihtimal onda da geri sayım yapmayacaktır. Siteyle alakalı bir durum. İlla bu siteyi kullanıcam diyorsanız vb.netteki hazır webbrowseri kullanmayacaksınız demek oluyor..

+1

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
git.tc kullanabilirsin orda böyle bahsettigin r e k lamlardan yok :D popup tarzı :D

Üye
9 HİZMET YILI
nader11ndeu' Alıntı:

O linke normal olarak ie ile girdiğimde geri sayım yapıyor.. Bu site şuan en avantajlı reklamı geç dediğinde başka syafalar açmıyor.. Bu işte yeniyim tam bilgim yok ne yapabilirim başka webbrowser varmı ?

LeftSpace' Alıntı:
git.tc kullanabilirsin orda böyle bahsettigin r e k lamlardan yok :D popup tarzı :D

Onu koydum ama ilk önce doğrulama istiyor sonra reklam geç diyor.. O reklm yok ama saçma reklam var bir tane denedim at kişniyordu:D

Üye
9 HİZMET YILI
sorununu ben çözerim ama banada güncel proje yada pointer offset gerek temin edebilirmisin varmıdır elinde ?

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
KARDEŞ PROPERTİES PENCERESİNDEN SCRİPEROOR DİYE Bİ BÖLÜM VAR TRUE YAPARSAN SORUNUN ÇÖZÜLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...