Vücüdümda sorun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim dah aönceden olan bir sorunum vardı şu aralar artmaya başladı sorunum şu böyle 2 saniyeliğine her yer kararıyor vücudumu hareket ettirermiyorum ama o 2 saniyeden sonra herşey normale düzeliyor acep pcnin bana bi etkisi varmıdır radyasyon felan şimdiden teşekkür ederim.

Uzman Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
şekerin tansiyonun veyahut kasların doğru çalışmıyor olabilir,ailende diyabet gibi hastalığı olan var mı

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
bir çok sebebi olduğu için bunu yorum olarak belirtmek zor olurdu açtığım konuya bakabilirsin :

https://memoryhackers.org/konular/goz-kararmasi-neden-olur-onemli-bir-sey-mi.55119/

Hatalarımdan pişmanmıyım
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gardaşım hafife alma doktora git.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Aşırı Pc oynama pc başında çok oluyor

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
İnsan bilgisayar başında çok çabuk acıkabiliyor ve fazla bilgisayar başında vakit geçirme en büyük etkenlerden birisi.

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kardeşim daha önceden sorunum var diyor adam senin dediğine bak s2k s2k yorum yapmayın bilginiz yoksa. Kardeş bu forumda arama çareni git bir doktora görün bu konuya da illaki kilit atılır zaten. İnternetten gördüğün şeylere de fazla şey yapma. unutma bir hastalığın bin tane belirtisi vardır her şey olabilir. Aile hekimine git orası sana gereken müdahaleyi yapar. İmkan yetmezse zaten seni hastaneye yönlendirir.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Dostum muhtemelen tansiyonunun düşmesiyle alakalı bir durum çok yoruyorsundur kendini bu sıralar ya da vücudun çok hamdır, biraz spor ya da küçük egzersizler yaparak vücudunu harekete alıştır :).

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim daha önceden sorunum var diyor adam senin dediğine bak s2k s2k yorum yapmayın bilginiz yoksa. Kardeş bu forumda arama çareni git bir doktora görün bu konuya da illaki kilit atılır zaten. İnternetten gördüğün şeylere de fazla şey yapma. unutma bir hastalığın bin tane belirtisi vardır her şey olabilir. Aile hekimine git orası sana gereken müdahaleyi yapar. İmkan yetmezse zaten seni hastaneye yönlendirir.

Ve evet tamam burada biz yardımcı olmaya çalışıyoruz ama en iyisi bunu internette araştırmaktan ziyade alıntıladığım arkadaşın dediği gibi aile hekimine gitmen ve ya bu sorun için muhtemelen dahiliye kliniğine gitmen senin için hem daha yararlı olur hem de kafan karışmamış olur :). İnternette forumlarda insanlar genel olarak ağızlarına ne geliyorsa söylüyorlar. Emin ol birisi birazdan gelip "Eniştemde de vardı o sonra öyle tık dedi, gitti" diye yorum yapabilir :D.

♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Doktora git kardeşim kansızlık felanda olabilir. bende zamanında çok oturuyodum pc ye göz kapağım düşüyodu bıraktım 1 2 ay sonra düzeldi düşmedi bidaha.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...