Beslenme programı atabilirmisin ayrıca şuanki program beni çok yormuyor ekstra yapabilicegim göğüs ve kol için önerebilirsinNe gibi bi yardım istiyorsun kardeşim 4 yıldır bu işin içindeyim elimden geleni yaparım
Yaş,boy,kilo nedir ne kadarlık bi spor geçmişin var bunları bilmeden rastgele sana vereceğim programdan verim alamazsın seni sen daha iyi tanırsın beslenme evet çok önemli bi konu ama beslenme senin hedefine gre değişir hızlı sonucu infinity bulkla alabilirsin ama yağlı kas kütlesine sahip olursun o yüzden hedefin her zaman yavaş ve güzel olmalı bunun içinse sana clean bulk öneririm illa ki infitiy yapıp yağlı kas kütlesi istiyorum diyorsan bununla ilgilide yardım edebilirim dostum...Beslenme programı atabilirmisin ayrıca şuanki program beni çok yormuyor ekstra yapabilicegim göğüs ve kol için önerebilirsin
nki Ben Amatör Bir 'iStanbul' Takımında 6 Yıldır Top Koşturuyorum Ve Genel Olarak Herşeyimize Dikkat Ediyoruz Planlı Çalışma'ya Geçtik Ve Çalışmamız Şu Şekilde Oluyor.
Kankam Kondisyon İçin Düzenli Olarak Spor Yapmak YeterReis ellerine sağlık çok güzel demişsin ama bu arkadaşımzı kondisyon baklava istemiyor irileşmek bodybuilder olmak istiyor anladığım kadarıyla senin dediğin birazcık daha sıkı görünmek isteyenelr için![]()
Selam dostum bendede biraz göbek var eritmem lazım daha fazla büyümeden yaş 24 boy 1.77 kilo 95 bana program verebilir misin ?Ne gibi bi yardım istiyorsun kardeşim 4 yıldır bu işin içindeyim elimden geleni yaparım