Vucüt Yapımı Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ベータテスター
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Merhaba beyler uzun zamandır sporu v.b şeyleri ihmal ettim ve ayı gibi oldum şuan kilom 84 bayramdan sonra fitness a gideceğim fakat 3 ay içerisinde belli olucak şekilde kas yapabilirmiyim ağır çalışmayı planlıyorum yaz sonunda kuzenimin düğünü olucak onun içinde biraz vucütlü gitmek istiyorum anlarsınız halden :D neyse 3 ay içerisinde sizce yapabilirmiyim ve beslenme programımı ordaki hocalar felan sağlıcakmı sadece merakımı gidermek için açtım bu konuyu ve ağır çalışabilirim iddalıyım bu konuda yani

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sıkı Çalışmana İzin Verirlerse Yaş Olarak Falan Olur Beslenme Programını Hocalar Belirliyor

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Düzenli Program Çözer Her Şeyi

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Fitness hocalarına pek güvenmiyorum ilk 1 hafta suyu kakalıyorlar sonra su verdirince ben sana verdirdim kilo vb.
Kasa gelince 3 ayda başarabilirsin
Ege Fitness bi bak derim :)

Griffin Premium
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Sıkı çalışırsan 3 ay içerisinde 70 civarına düşersin fakat o sürede belirgin şekilde vücut yapman imkansız. Sadece şu anki haline göre daha iyi gözükürsün o kadar

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Tamamen sana kalmış , ancak şöyle söyleyebilirim arada bir Migros'larda bulabilirsin yulaf var onu tatlandırmanın yolunu bul yardımcı olacaktır . Bol bol koş gereksiz yere abur cubur takılma canın çektimi çekeni abartmadan kararında ye kendine eziyet etmeden her yemeğin yanında bol bol yoğurt ye yoğurt faydaları dışında extradan ( özet geçiyorum ) metabolizmayı hızlandırdığı için kilo vermene yardımcı olur , bol bol yeşillik ye yemekten kısma faydalı beslen sağlıksız yeme , bol bol limon suyu iç nasılmı ? limonu bardağa sık 4te 1 kadar gerisini su doldur dik kafaya buda çok önemli , onun dışında asla unutma aç kalmakla kilo verilmez ölünür o yüzden yeme içmeden kalmadan kilo vermeye çalışmalısın ;) kolay gelsin .

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kral eğer yağlandıysan ağır çalış 3 ay içerisinde düzenli olursan gelişme sarfedersin powerlifterci kardeşin olarak sana tavsiyem powerlifter :)

Üye
7 HİZMET YILI
programlı diyet yap eğer sorunların çoğalıyosa bı doktora görün
Post automatically merged:

kendını fazla yorma

Wowww
Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Tamamen istikrar meselesi kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...