Yenilmez 1-2-3-4 izledim + ninja diye bir filmi vardı onuda izledim.boykayıda izlemissindir ozaman![]()
sıraya alacağım üstad biliyorum isimlerinden çok tutulan filmler bunlar ama bayman falan süper kahramanlar olunca film çok sarmıyor beni van damme eski filmlerini izlemişimdir keza brucee lee donnie yen tony jaa bu adamların film tarzları hoşuma gidiyor.cehennem melekleri-zor olum-mad max serisi-buyuk hesaplasma-batman serisi-terminator serisi
bak bende super kahraman filmlerini cok sevmem ama batman serisi baska yasıraya alacağım üstad biliyorum isimlerinden çok tutulan filmler bunlar ama bayman falan süper kahramanlar olunca film çok sarmıyor beni van damme eski filmlerini izlemişimdir keza brucee lee donnie yen tony jaa bu adamların film tarzları hoşuma gidiyor.
inanmazsın spartacusu 2 defa izledim. efsanelerdendir. eger gerilim korku seviyorsan yaratık serisi de cok iyiİzleyeyim gece başlarım izlemeye. Spartacus e dalmıştım bir ara 2 gün kalkmadım resmen pc başından ya![]()
bakarım üstad onada Black Mirror'a da sardım bu arainanmazsın spartacusu 2 defa izledim. efsanelerdendir. eger gerilim korku seviyorsan yaratık serisi de cok iyi
Sıraya ekledim üstad.parise hoşgeldin filmini izle tam aradığın bence
evet oda efsanelerden ve akıcı gercektenJason statham filmleri
bunların icinden bitane onersen bende izlesemipman 1 den 4 e kadar
extraction
triple frontiner
polar
6 underground
bunlara bir bak dostum
peki tsklerThe Warrior, güzel film Tom Hardy oynuyor.
extraction efsane fakat netflixte dostumbunların icinden bitane onersen bende izlesem![]()