vürüsmü bu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
merhaba ben vürüsden tehdit koruması açmaya çalışıyorum olmuyor kapalı gözüküyor açma tuşuna basıyorum bi şi olmuyor vürüs olabilirmi ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Reset at bilgisayara bir daha dene oldu mu söyle

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
webroot yükle varsa bi b.k kesin bulur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
malwarebytes ile taratıp zararlı yazılımları sil sonra dene.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Tam onarım yapmayı deneyebilirsin mesela işe yararmı emin değilim ama internette bi 20 saniyelik araştırmayla kodları bulabilirsin

re work
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sana tavsiyem malwarebytes indir ve bunla tam bir tarama yaptır temizlesin çok etkili kendisi garanti verebilirim sonrasında sonuca bakarsın.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
güncelleştirmeleri denetlermisn hesabın admini yöneticisi senmisin onabak

кöтüℓüктαηяıçαѕı
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Şunu yap

Alıntıdır;
1. gpedit.msc yazın >> kullanıcı yapılandırılması >> yönetim şablonları >> Windows bileşenleri >> Windows defender çift tıklayarak açın ayarlarını yapılandırılmadı olarak yapın

* yine bu ekrandayken bilgisayar bileşenleri > yönetim şablonları >> Windows bileşenleri >> Windows defender çift tıklayarak açın ayarlarını yapılandırılmadı olarak yapın

2 . Windows tuşu + R açılan pencereye > services.msc yazın >> windows defender bulun >> sag tıklayın >> özellikler >> başlangıç türü otomatik olarak ayarlayın

* yine bu ekrandayken güvenlik hizmetini bulun > sag tıklayın > özellikler >başlangıç türü >otomatik olsun > hizmet durumu > başlat tıklayın başlatın

3. 3.part virüs programları kurulu ise kaldırın

4. Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\Güvenlik ve Bakım bakım >Windows defender ile sorunları düzeltin

5. regedit ayarlarından

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender sag tarafta DisableAntiSpyware varsa silin bilgisayarı yeniden başlatarak deneyin

HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender\Real-Time Protection sag tarafta DisableRealtimeMonitorin varsa silin

yine aynı hatayı verirse

Windows tuşu + S tuşlarına basın, CMD yazın Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' . Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

dism /online /cleanup-image /startcomponentcleanup ENTER TUŞUNA BASIN İŞLEMİN BİTMESİNİ BEKLEYİN

dism /online /cleanup-image /restorehealth ENTER tuşuna basın işlemin bitmesini bekleyin

yine sfc /scannow yazın %100 olunca bilgisayarı yeniden başlatın

you better be joking
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Windows 10 ise başlata sıfırla yaz onu bi sıfırla temiz kurulum yap memoryhackers hariç hiçbir yerden hile indirme.
şey olabilirmi ben pugbl lite ghilesi indirdim hilecin diye bi siteden exe açtım pc yiniden başlattı açtım böle oldu bundanmı vürüs bulaştı acaba

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kadeş hiç uğraşma sen pcye hile vs. bir şey yüklemişsin sistem geri yüklemeden virüsü yüklemeden önceki haline cevir

Wyd

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Windows savunucusu mu? Pencerelerinizi güncelleyin ve bilgisayarınızı yeniden başlatın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...