denetim masasınasıl yapcam
şey yazıyor yedekleme ve geri yükleme win 7 ?denetim masası
sistem
orda zaten yazar sistem geri yükleme diye yada arama bölümünden arat uğraşma
knka odur heralde sistem geri yükleme diye arat bi en son değişikliği kaydetmiştir zaten seçeneklerden seç onu ilerle de sorun çözülürşey yazıyor yedekleme ve geri yükleme win 7 ?
knka onlardan bi cacık olmazGoogle Yaz Eset Full İndir İndir Tara Bişi Varsa Esetten Kaçamaz Tarama Bitince Temizler Sonrada Silersn
ben hiç o tarz program yüklemedim defender sadece gayette memnunum sanada tavsiye eğer win10 ise sisteminNasıl Cacık Olmaz Galiba Eseti Hiç Kullanmadın ?
bi tarat sen malvarebytes ok?olmadı eset gene olmadı defender aç windows.merhaba ben vürüsden tehdit koruması açmaya çalışıyorum olmuyor kapalı gözüküyor açma tuşuna basıyorum bi şi olmuyor vürüs olabilirmi ?
Kesinlikle virus yemissin. Ms config hizmetler kismindan acmayi dene. Windows deferder i falanmerhaba ben vürüsden tehdit koruması açmaya çalışıyorum olmuyor kapalı gözüküyor açma tuşuna basıyorum bi şi olmuyor vürüs olabilirmi ?
tşk bakarımmalware bytes 14 gün deneme premium veriyor bir tarat
aynen katılıyorumyükle kardeşim sen bana özelden yaz serialini vereyim kafan rahat kullan on numara program hile açıcan zaman kapat hileden sonra her zaman tarat hilelerin hepsi virüs kimse sana bedavaya hile yapmıyo