Çözüldü W tuşu takılı kalma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhaba sevgili dostlar

Bir süredir yaşadığım ve bir türlü çözüm bulamadığım bir sorunum mevcut. Pubg Lite ve CS-Go gibi FPS oyunlarında W tuşuna uzun süre basılı tuttuğum zaman basılı tuttuğum sürenin belli bir kısmı kadar tuş çalışmaya devam ediyor. Yani elimi çeksem de karakter öne doğru koşmaya devam ediyor ve durdurmak için bir kaç defa geri tuşuna vs basmam gerekiyor. Yazı yazarken vs tuş da hiç bir sorun yok gayet güzel çalışıyor hatta yazı yazarken W tuşuna uzun süre basılı tuttuğumda da problem yok. Tuş da mekanik bir sorun da gözükmüyor açıkçası sağlam gibi duruyor. Bilgisayara format attım sırf bunun için ve yine düzelmedi.İnternet de bu durum başına gelmiş bir çok insan var fakat net bir çözüm paylaşılmamış. Bilgisayarın çok ısınmasından kaynaklı yaptığını söyleyenler olmuş, işlemci bazlı bir sorun olduğunu söyleyen olmuş. Bir takım çözümler sunmuşlar ben bunları denedim fakat işe yaramadı. Yeni bir klavye alırsam belki düzelebilir emin değilim. Sorunun donanım kaynaklı olduğundan emin olamadığım için yeni bir klavyeye para vermek istemiyorum ve Laptop kullandığım için harici klavye de pek istemiyorum açıkçası.

Bana yardımcı olabilecek bildiğiniz yöntemler varsa paylaşırsanız çok sevinirim, teşekkürler şimdiden :)

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bro büyük ihtimalle hassasiyet konusunda sıkıntı var tamam yazarken sıkıntı çıkmıyor ama uzun süre tuşa basınca orda basili kalıyor tek çözüm değiştirmek gibi geliyor

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tuşları sök temızle gerı tak dıkkatlı sekılde belkı de arasına bısey kacmıstır o etkı edıyordur işe yaramazsa degıstırmek cozum

Çözüm
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
tus kombınasyonlarını varsayılana cekmenı tavsıye ederım bır de macro programıkullanamadıgına emınmısın?

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
su falan döküldüyse yapabilir birde yarış oyunları vb oynuyorsan w tuşuna sert basmak, biryerden sonra yapışkanlaşması gibi sorunlar olabilir.

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar mesaj yazmış olmak için yazmayın lütfen! Klavyenin üzerine bir şey dökülmüş olsaydı bunu söylerdim herhalde. Ayrıca oyun ayarları ile ne alakası var bunun ? Herhangi bir tuş ayarında değişiklik yapmadım zaten oynadığım oyunlarda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...