W10 Asus Laptop gereksiz donma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Merhaba. i5 7200 işlemcili VivoBook'umda en basit Google Chrome gibi bir uygulamada bile donmalar yaşıyorum. JD 240 GB ssd kullanıyorum ve 8GB DDR4 ram var. W10 Pro ve orijinal crackli değil. Kaspersky Total Security kapatmama rağmen devam ediyor. Sizce göz ardı ettiğim ne olabilir?

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Virüs kaptıgı zaman donmalar yapar defendırın kendisinle detaylı tarat bak donanımla pek alaksı olmaz

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Merhaba. i5 7200 işlemcili VivoVook'umda en basit Google Chrome gibi bir uygulamada bile donmalar yaşıyorum. JD 240 GB ssd kullanıyorum ve 8GB DDR4 ram var. W10 Pro ve orijinal crackli değil. Kaspersky Total Security kapatmama rağmen devam ediyor. Sizce göz ardı ettiğim ne olabilir?
Bütün driverları yükledin mi ? Sadece o değil sisteminde bir anda eğer bu sorun oluşmaya başladıysa demekki bir şey yapmışsındır ne bilim virüs girmiştir yada sisteme zarar vermişssindir ramlerin biri çalışmıyordur vb...
Post automatically merged:

Şunu da ekleyeyim. Oyun için yaptığın ayarlarda buna sebep olmuş olabilir.

Üye
9 HİZMET YILI
Bütün driverları yükledin mi ? Sadece o değil sisteminde bir anda eğer bu sorun oluşmaya başladıysa demekki bir şey yapmışsındır ne bilim virüs girmiştir yada sisteme zarar vermişssindir ramlerin biri çalışmıyordur vb...

Şunu da ekleyeyim. Oyun için yaptığın ayarlarda buna sebep olmuş olabilir.
Bütün driverler yüklü Kaspersky ücretli sürüm kullanıyorum virüs havadayken kapıyor daha onda da sorun yok. SSD için şüphe etmeye başladım.

virüs taraması yaptın mı hiç
Kaspersky sürekli arka planda virüs sorunu olduğunu sanmıyorum o yüzden.

Pc ninde ram ve cpu kullanımı yüksek mi?
Boşta %20-25 civarında ram kullanımı oluyor CPU kullanımı zorlamadığım sürece yükselmiyor.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bütün driverler yüklü Kaspersky ücretli sürüm kullanıyorum virüs havadayken kapıyor daha onda da sorun yok. SSD için şüphe etmeye başladım.

Boşta %20-25 civarında ram kullanımı oluyor CPU kullanımı zorlamadığım sürece yükselmiyor.
Arka planda calisan uygulamalar ramden cok yiyor o zaman

Baslat>run>msconfig den arka planda calisan uygulamalari kapat virusten suphe ediyorsan virus taraması yap combofix i öneririm birde anti malware yazilimi indir baska hile yada windoe

Arka planda calisan uygulamalar ramden cok yiyor o zaman

Baslat>run>msconfig den arka planda calisan uygulamalari kapat virusten suphe ediyorsan virus taraması yap combofix i öneririm birde anti malware yazilimi indir baska hile yada windows un görev yönetici,görev komut isleyicisi calisiyorsa bunu kapat dedigim gibi msconfigteki programlarin gereksiz olanlari kapatirsan pc rahatlar dostum

öyle takılıyorum işte kimseye zararım yok :D
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Virüs taraması yap, olmazsa format at.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...