Bütün driverları yükledin mi ? Sadece o değil sisteminde bir anda eğer bu sorun oluşmaya başladıysa demekki bir şey yapmışsındır ne bilim virüs girmiştir yada sisteme zarar vermişssindir ramlerin biri çalışmıyordur vb...Merhaba. i5 7200 işlemcili VivoVook'umda en basit Google Chrome gibi bir uygulamada bile donmalar yaşıyorum. JD 240 GB ssd kullanıyorum ve 8GB DDR4 ram var. W10 Pro ve orijinal crackli değil. Kaspersky Total Security kapatmama rağmen devam ediyor. Sizce göz ardı ettiğim ne olabilir?
Bütün driverler yüklü Kaspersky ücretli sürüm kullanıyorum virüs havadayken kapıyor daha onda da sorun yok. SSD için şüphe etmeye başladım.Bütün driverları yükledin mi ? Sadece o değil sisteminde bir anda eğer bu sorun oluşmaya başladıysa demekki bir şey yapmışsındır ne bilim virüs girmiştir yada sisteme zarar vermişssindir ramlerin biri çalışmıyordur vb...
Post automatically merged:
Şunu da ekleyeyim. Oyun için yaptığın ayarlarda buna sebep olmuş olabilir.
Kaspersky sürekli arka planda virüs sorunu olduğunu sanmıyorum o yüzden.virüs taraması yaptın mı hiç
Boşta %20-25 civarında ram kullanımı oluyor CPU kullanımı zorlamadığım sürece yükselmiyor.Pc ninde ram ve cpu kullanımı yüksek mi?
Arka planda calisan uygulamalar ramden cok yiyor o zamanBütün driverler yüklü Kaspersky ücretli sürüm kullanıyorum virüs havadayken kapıyor daha onda da sorun yok. SSD için şüphe etmeye başladım.
Kaspersky sürekli arka planda virüs sorunu olduğunu sanmıyorum o yüzden.
Boşta %20-25 civarında ram kullanımı oluyor CPU kullanımı zorlamadığım sürece yükselmiyor.
Arka planda calisan uygulamalar ramden cok yiyor o zamanBütün driverler yüklü Kaspersky ücretli sürüm kullanıyorum virüs havadayken kapıyor daha onda da sorun yok. SSD için şüphe etmeye başladım.
Kaspersky sürekli arka planda virüs sorunu olduğunu sanmıyorum o yüzden.
Boşta %20-25 civarında ram kullanımı oluyor CPU kullanımı zorlamadığım sürece yükselmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?