W10 dan W7 ye geçiş Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar bir iki sorum olacak
Sıfır Laptop aldım
Windows 10 Home 64 bit İle Geldi
4 G ram
2 G E.kartı (r5 m430)
a8 7410 işlemci
Normalde benim işimi görmesi gereken bir sistem.
counter strike global offensive falan rahat rahat açması gerekiyor onuda geçtim normal kullanımda Kasma yapmaması gerekiyor ama ara ara donma kasmalar yapıyor geçen bir bilgisayarcıya anlattım getir Windows 7 Pro 64 bit yapalım dedi sizce de performans artışı olur mu ? veya çevirsem Garanti dışı kalır mı?
Baya uzun oldu doğru yermi değil mi onu da bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Griffin Premium
Ödüller
12
Sosyal
9 HİZMET YILI
Kardeşim bana kalırsa win7 yapabilirsin bütün sürücüleride güncellersin mis gibi olur bilgisayarın.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim bana kalırsa win7 yapabilirsin bütün sürücüleride güncellersin mis gibi olur bilgisayarın.
Aynı şeyi düşünüyorum işte ama dediğim gibi Garanti dışı kalır mı ? şuan orjinal w10 yüklü olduğu için geri çevirmeye kalksam orjinal olarak nasıl çeviricem mesela

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
win 7 den ziyade 8.1 en güncel sürümü indirin çunku artık win 8.1 tam anlamıyla bitmiş ve profesyonel bir işletim sistemi win 10a hala performan konusunda güncellemeler geliyor ama 8.1 bitmiş gayet stabil.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
win 7 den ziyade 8.1 en güncel sürümü indirin çunku artık win 8.1 tam anlamıyla bitmiş ve profesyonel bir işletim sistemi win 10a hala performan konusunda güncellemeler geliyor ama 8.1 bitmiş gayet stabil.
oda olabilir dediğin gibi ama işte garanti konusunda bir sıkıntı olur mu?

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
pek çok üretici yazılımı garanti kapsamı haricinde tutuyor ama garantim gider diye korkuyorsanız teknik destege sorun sorun yoksa atarsınız zaten

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
wındows 7 cd veya usb varsa geç yoksa normal kendin biryerden bulup atarsan :D wifi wb gelmez kabloyla çekmek zorunda kalırsın

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
perfonmas artısı windowsın odelırıne gore degıl bazenlerı marka pclerde 5-6yılık sistemci takınca kasabılıyor toplama onerırım win7 yapsanda degısmes

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...