Detected olduğu söyleniyor istersen önce yan hesabında dene 2 3 gün.denemeye değer
Detected olduğu söyleniyor istersen önce yan hesabında dene 2 3 gün.denemeye değer
bende öyle düşündüm ama sonra asıl hesabından yan hesaptan farksız olduğunu düşününce zahmete girmeye üşendim açıkcası malum zamanında yediğimiz hurmalarDetected olduğu söyleniyor istersen önce yan hesabında dene 2 3 gün.
Haklısın bol şanslar umarım ban yemezsinbende öyle düşündüm ama sonra asıl hesabından yan hesaptan farksız olduğunu düşününce zahmete girmeye üşendim açıkcası malum zamanında yediğimiz hurmalar![]()
envanter listesi gibi mail listesi var banlamazlarsa başka bişey dener yine banlatırımHaklısın bol şanslar umarım ban yemezsin![]()
Bende sürekli hesap banlatıyorum script kullanarak alıştık artık her oyun sonu acaba ban yedim mi merakı sarıyorenvanter listesi gibi mail listesi var banlamazlarsa başka bişey dener yine banlatırım![]()
sabahtan öğlene kadar 23 hesap banlattım buda bizim serseri serbest stilimiz ban yemeyince zevk alamıyorum yasak çiğnemek kanımızda var herhaldeBende sürekli hesap banlatıyorum script kullanarak alıştık artık her oyun sonu acaba ban yedim mi merakı sarıyor![]()
Riot malum 2 oyunda bir ban atıyor çoğu platform'a sende bendensinsabahtan öğlene kadar 23 hesap banlattım buda bizim serseri serbest stilimiz ban yemeyince zevk alamıyorum yasak çiğnemek kanımızda var herhalde![]()
hepimizin kaderi aynı ama bizim azmimiz karşısında riot çok çaresizRiot malum 2 oyunda bir ban atıyor çoğu platform'a sende bendensin![]()
23 accounts ? New recordsabahtan öğlene kadar 23 hesap banlattım buda bizim serseri serbest stilimiz ban yemeyince zevk alamıyorum yasak çiğnemek kanımızda var herhalde
Riot yılmıyor ama yıllardır hep aynı bir ara işte geçen aylarda uzun süre ban olmadı ne güzeldihepimizin kaderi aynı ama bizim azmimiz karşısında riot çok çaresiz![]()
i haven't tried this yet.. totally not for this program23 accounts ? New record
uzun süre ban olmadı ama sonra oyunun nerdeyse yarısını banladılar biraz daha zorlarlarsa zaten bot atıcaklarRiot yılmıyor ama yıllardır hep aynı bir ara işte geçen aylarda uzun süre ban olmadı ne güzeldi![]()
Yakında açtığımız saniye ban yiyeceğiz diye korkuyorum Riot'un sağı solu belli olmazi haven't tried this yet.. totally not for this program
Post automatically merged:
uzun süre ban olmadı ama sonra oyunun nerdeyse yarısını banladılar biraz daha zorlarlarsa zaten bot atıcaklar![]()
1 dakikada mail alıp tekrar giriyorum onlar korksun biz niye korkalım ayrı server açsınlar adınıda atış serbest yapsınlar normal serverlardan daha çok join alır eminimYakında açtığımız saniye ban yiyeceğiz diye korkuyorum Riot'un sağı solu belli olmaz![]()