Hayır hile şu anda çalışmamakta. Script dışın da sanırım şu an çalışan bir takviye hilesi kalmadı riot yeni yama ile birlikte çok daha fazla sisteme koruma getirdi baya bir çok takviye hilesi fix yedi ki şu an takviye hilesi olmayabilir. Takviye hilesi kullanmamanı tercih ederim çünkü şu an popüler bir şey kalmadı bilinmedik şeyleri indirmen durumun da virüs yiyebilirsin.arkadaşlar şuanda çalışıyor mu ?
Yakalanmadığın sürece kolay, kolay yememen lazım. Dikkatli kullanır isen hemen ban yiyeceğini sanmam ama yiyebilirsin de biraz şans işi. Ben yeni hesap aç derim yapacak isen onda yap.sağol reis peki script kullansak direk ban yer miyiz yoksa 1 hafta felan takılabilir miyim bilgin var mı ?
Bu fix yedi takviyesi ama normal script kısmı yedi mi bilmiyorum. Hile 3 parti yazılım olduğu için bilgisayar tehlikeli algılayıp direk siliyor çünkü bu program lol dosyalarına saldırıyor gibi bir şey kısacası ama emin değilim yanlış biliyor da olabilirim. Önceden rurf da urf da çalışıyordu. Aram da da çalışıyordu lol yama sonrası güvenlik artırıldı artık hile programı çalışmaz oldu anca yapımcısı tarafından güncelleme gelir ise çalışabilir olabilir. Arkadaşım bir tane çalışan takviye hilesi buldum diyor ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Kendisini daha göremedim oyun da görünce bakarım ben de. Kısacası şu an kullanmana gerek yok.urf da çalısıyormu peki
Post automatically merged:
daha rarı açmadan bu dosya tehlikeli dedi sistem sildi antivirüsde yok defenderde kapalı tehlikeli bişeyler war bnda
dostum çalışıyorsa düzgün bi şekilde bizimle de paylaşabilir misin heroları açmak istiyorum ama bi türlü öz kasamıyorumBu fix yedi takviyesi ama normal script kısmı yedi mi bilmiyorum. Hile 3 parti yazılım olduğu için bilgisayar tehlikeli algılayıp direk siliyor çünkü bu program lol dosyalarına saldırıyor gibi bir şey kısacası ama emin değilim yanlış biliyor da olabilirim. Önceden rurf da urf da çalışıyordu. Aram da da çalışıyordu lol yama sonrası güvenlik artırıldı artık hile programı çalışmaz oldu anca yapımcısı tarafından güncelleme gelir ise çalışabilir olabilir. Arkadaşım bir tane çalışan takviye hilesi buldum diyor ama ne kadar güvenli bilmiyorum. Kendisini daha göremedim oyun da görünce bakarım ben de. Kısacası şu an kullanmana gerek yok.
Aşağıda ki arkadaşın dediği gibi. Çalışan bir uygulama var ama ban risk çok yüksek lol yaması 11.5 den 11.3 alıyor yani fix yemeden önceki haline ama bunu lol dosyalarını bozarak yapıyor. Bu da direk ban sebep riskli bir şey yakalandığın anda problem ve yakalanma risk de yüksek olabilir bunu göze alarak kullanabilirsin.dostum çalışıyorsa düzgün bi şekilde bizimle de paylaşabilir misin heroları açmak istiyorum ama bi türlü öz kasamıyorum
Haklısın dediğin gibi.11.5 ile patchlendi eğer hotfix kullanıp 11.3'e dönerseniz bu program ile takviye açmaya devam edebilirsiniz fakat hotfix ban sebebi bunu göze alarak yapacaksınız.
çalışmıyor hayır ama başka bir çalışan var ama o riskli baya bakmak istiyor isen biraz araştır bulabilirsin ama dikkat et yanlış yerlerden indirme virüslü olabilir.hala mavi öz takviyesi çalışmıyor dimi esas lazım olan o bana![]()
Hayır bu program çalışmıyor güncelleme geleceğini de sanmam 1 veya 2 senedir 2.5 sürümün de şu anda.Hala çalışıyormu güncellenicekmi 1.6
nasıl şu an takviye hilesi çalışmıyor. İşe yaramıyor olması lazım ama belki script kısmı çalışıyordur onu demek istemiş olabilirsin.Gerçekten çok işe yarayar