bildiğin varmı kite için işe yarıcak ?1 Kereliğine kullandım win 7 x86 bilgisiyarda hiç optimize değil nasıl diyim target selector bozuk gibi beğenmedim şahsen oynamak için saldırı hızın yüksek olması lazım
Var ama başka bir hile forumunun paylaşmak yasak olabilir, çünkü aynı türde forumlar ikiside.bildiğin varmı kite için işe yarıcak ?
wadbot değil de spiceglider kullanmıştım o da wadbot mantığında, ancak daha öncelerinde toir ve hanbot sc leri kullandığım için spiceglider pek sarmadı beni , ayrıca uyarayım ilk kez kullanacaksan bu tür sc leri bağımlısı olabiliyorsundikkatli kullan.
biliyorum aynı olmadığını , ilk cümlede zaten spiceglider'den bahsettim o da sc değil orbwalker, şu ara lolde sadece urf oynuyorum zevkine oynadığım için ne orbwalker ne de sc ye ihtiyacım olmuyorSC ile orbwalker aynı şeyler değil ki hocam tabiki sc daha çok sarıcak orbwalker legit hali gibi bir şey.
Bu arada wadbotun ***** versiyonu çıkmıştı bi ara şuan target selector falan getirdiler hileye araştır belki yeni ***** çıkmıştır