Çözüldü Wall hack

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Ben csgo da wall hack kullanmayı düşünüyorum.Oyunda hile kullanmadan 110-90 fps arası alıyorum.Hileyi indirip açtığımda bu fps 75'in altına düşer mi?

Çözüm
Sadece wallhack ile çok bi drop yemezsin fakat kullandığın hilenin kalitesine görede bu durum değişir. Sitedeki sbyte bende hiç drop yapmadı aynı değerlerde kullanmaya devam ettim. Ama genel olarak bi drop söz konusu oluyor, deneyip görmen gerek.
Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Sadece wallhack ile çok bi drop yemezsin fakat kullandığın hilenin kalitesine görede bu durum değişir. Sitedeki sbyte bende hiç drop yapmadı aynı değerlerde kullanmaya devam ettim. Ama genel olarak bi drop söz konusu oluyor, deneyip görmen gerek.

Çözüm
⚓ Captain⚓
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Eğer sadece wall hack kullanacaksan pek fazla bir fps sıkıntısı çekmezsin ancak vip list şeklinde ise kullanacağın hile ona karşı bir bilgim yok en kolay yolu ölüm maçına girip kontrol etmek olacaktır.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
try window mode and change low graphics ok low graphics good fps show ok

Üye
6 HİZMET YILI
cpu nu cok harcayan hileler fps dusmesi yapabilirin bunun icin ilk once ne kadar cpu kullandıgına bakman lazım bir de iyi bir cpun olması lazım

just a shadow
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkaplanda uygulamara bağlı düşebilir ama sadece csgodayken düşceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sistem standart veya standart üstüyse pek sıkıntı yaşamasın ama eğer düşük güçteki bir sistemse az çok fps düşüşü hissedersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...