Wallhack cs:go kodları paylaştım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar glow hack kodladım csgo için kodlarını paylaştım(videoda kodlar ) offsetleri kullanmadım ve base adresi çekmedim anlık adreslere göre kodladım nedeni ise çalışacağını düşünmedim ama çalıştı kodları alıp kendinize göre şekillendirebilirsiniz.
Uyarı!! Bu kodlar ban yemenize sebep olabilir ben sadece merak edenler ve vac yemiş hesaplarda kullanmak isteyenler için paylaşıyorum !!! Vac ban yeme ihtimaliniz %99.99
hilenin renk ayarı için orda " r,g,b" olan değişkenleri değiştirebilirsiniz red green blue den gelmeler istediğiniz ekleyip azaltıp rengini değiştirebilirsiniz.(0 ile 1 arasında değerler)
Buyrun video.

Son düzenleme:
const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
C# dili için lazım varmı elinde

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kardeşim c++ bu c# çevir bundan daha basit ne var

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Bunları C# için çevirebilirsiniz ne var ki bunda

Üye
7 HİZMET YILI
nullpointer check hic yapmiyorsun. oyundamisin degilmisin check leri de hic yok. bir cok kez crashler bu benden söylemesi.

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
nullpointer check hic yapmiyorsun. oyundamisin degilmisin check leri de hic yok. bir cok kez crashler bu benden söylemesi.
ya zaten amacım asıl hilenin kodları onlar yapılır eklenir çok zor değil hile daha önemli

const keytr = require('keytr.js');
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Önce olayı anlamıyıp konuşuyorsun hazır konmak nedir ya nasıl bir cümle tarzın var kardeşim ?

Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Önce olayı anlamıyıp konuşuyorsun hazır konmak nedir ya nasıl bir cümle tarzın var kardeşim ?
Güzel kardeşim kötü anlamda demek istemedim sadece c# a çevirebilirsin basit yani onu diyorum kırdıysam özür dilerim hakkını helal et.

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
knk videodan bakmak zor kodları atarmısın yardım ediyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...