Üye
valla bende beğendim bi imza da ben rica edebilirimTeşekkürler
Şuan üzerinde çalıştığım proje var bittiğinde bakmaya çalışacağım, teşekkürler![]()
valla bende beğendim bi imza da ben rica edebilirimTeşekkürler
Şuan üzerinde çalıştığım proje var bittiğinde bakmaya çalışacağım, teşekkürler![]()
Use it if u`ve such a big phone screenMobile Or Pc
İstek imzalara bakmaya başlayınca yapmayı düşünüyorumvalla bende beğendim bi imza da ben rica edebilirim
TeşekkürlerGüzel olmuş daha gelişeceğine canı gönülden inanıyorum başarıların devamını dilerim.
Thankes ♥♥ Can You Giv Me Any Wallpaper ?Use it if u`ve such a big phone screen
İstek imzalara bakmaya başlayınca yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler![]()
beni sıraya al o zaman da şimdi den bi sıramaz olsunUse it if u`ve such a big phone screen
İstek imzalara bakmaya başlayınca yapmayı düşünüyorum
Teşekkürler![]()
look at my previous topicsThankes ♥♥ Can You Giv Me Any Wallpaper ?
Unutmazsam inşallah yaparım sıra falan olunca karışıyor çok sırayı boşverelimbeni sıraya al o zaman da şimdi den bi sıramaz olsun![]()
şimdi den bakarız moduna geçtiğine göre gelmeyecek bizim kilook at my previous topics
Unutmazsam inşallah yaparım sıra falan olunca karışıyor çok sırayı boşverelim![]()
teşekkürlerçok hoş durmuş zamanla daha iyi şeyler çıkacağına eminim.![]()
tamamadır ben seni daraltmayım ne zaman müsait olursan ha bir de hatırlarsan çok makbüle geçer şimdiden ellerine sağlık@mcyaralıveba hocam üzeridne çalıştığım daha önemli projem var ondan dolayı böyle
Post automatically merged:
teşekkürler![]()
U`re welcomethank you nice share good hardworking
biraz soluk ama hoş
Sağoln beylerDaha çok doğa temalı duvar kağıtlarını seviyorum. Benim tarzım değil ama emek harcamışsın, zaman harcamışsın eline sağlık.
which software are u useU`re welcome