source? because my game works perfectly fine without EACwdym delete eac game cant open without eac
hangi injectoru kullanıyorsun ?gençler birkaç gündür çalışır vaziyette oynuyorum sıkıntı yok olayı anlatıyorum hizmetlerden eac yi özellikler diyip çalıştırmayı elle yazar sizde onu devre dışı bırakın launher'da da kolay eac miydi neydi altta 2.seçenek onu kapatıp oyuna girin extereme injector ü açıp injectleyin hile aktif oluyor tum ozellıklerını kullanabılıyoruz fakat tek sıkıntı eac yi deaktif ettigimiz için gerçekçi yada simulatör savaşlara girmiyor basit oyuna giriyor sadece haberiniz olsun
dll inject atınca crash verip oyundan atıyor direk outdated galibagençler birkaç gündür çalışır vaziyette oynuyorum sıkıntı yok olayı anlatıyorum hizmetlerden eac yi özellikler diyip çalıştırmayı elle yazar sizde onu devre dışı bırakın launher'da da kolay eac miydi neydi altta 2.seçenek onu kapatıp oyuna girin extereme injector ü açıp injectleyin hile aktif oluyor tum ozellıklerını kullanabılıyoruz fakat tek sıkıntı eac yi deaktif ettigimiz için gerçekçi yada simulatör savaşlara girmiyor basit oyuna giriyor sadece haberiniz olsun
extereme injector v3hangi injectoru kullanıyorsun ?
geçen cumadan beri böyleextereme injector v3
Post automatically merged:
daha yeni girdim sanırım yarım saat önce gelen güncelleme ile hile patladı gençler haberiniz olsun crash verip atıyor oyundan
Merhaba yapımcı hileyi güncellermi sizce?geçen cumadan beri böyle
reis hile sahibinin dc si var elimde arkadaş güncelleme geldikce olabildiğince güncelliyor hileyi şuan kullanabiliyorumgeçen cumadan beri böyle