War Thunder güvenilir hile nasıl bulunur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
War Thunder'da ücretsiz hile bulma umudum yok oldu, ücretli olanlara ise güvenim yok. Amacım, online oyuncular değil, botlara karşı oynamak. Botlardaki denge çöp, aldığım tank diğer tankların yanında fıs kalıyor. Pz IV f2m var. Özellikle Sina haritasında Churchill geliyor. Senin ben dengeni nereye baksam nişangah kırmızı zaten. Nişan alana kadar yok ediyorlar. Neyse hatırladığım kadarıyla site tavsiyesi yasaktı. Sizden istediğim, o tür sitelere araştırırken neyi, nasıl yapmam ve nelere dikkat etmem gerek?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
War Thunder'da ücretsiz hile bulma umudum yok oldu, ücretli olanlara ise güvenim yok. Amacım, online oyuncular değil, botlara karşı oynamak. Botlardaki denge çöp, aldığım tank diğer tankların yanında fıs kalıyor. Pz IV f2m var. Özellikle Sina haritasında Churchill geliyor. Senin ben dengeni nereye baksam nişangah kırmızı zaten. Nişan alana kadar yok ediyorlar. Neyse hatırladığım kadarıyla site tavsiyesi yasaktı. Sizden istediğim, o tür sitelere araştırırken neyi, nasıl yapmam ve nelere dikkat etmem gerek?
Hocam yabancı site önermek yasak değil ve size veterancheats'i önerebilirim ama biraz tuzlu fiyatları haberiniz olsun

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sitemizde çalışan bi WarThunder hile var aslında. Geçen hafta paylaşmıştılar...

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
test ettim, o hile işe yaramaz
Post automatically merged:

Teşekkürler, başka var mı güvenilir bir site?
Rica ederim hocam epvp sitesinde satışı olanlar var ama onlarda dolar üzerinden satıyor yine ucuz olacağını sanmam

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
nasıl işe yaramaz ya? Ne oldu ki?
Yani hilenin işlevi yok sadece zoom hilesi çalışıyor o da işime yaramıyor ben botlara karşı oynadığımdan işlevsiz kalıyor. Gerçekçi mod falan girsem bir ihtimal işime yarayabilirdi ama EAC kapalı olduğundan daha iyi hileye sahip kişilerin karşı çıkma olasılığı yüksek diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...