- Yasaklandı
Bir kere güldü, konu nerelere geldi.
Banlı Üye
bence süper oyun
[/QUOTE]malesef acılmıyor oyunuda actım yıne acılmadı oyundan daha once actım yıne acılmadı
işte benim mallııımİnject etmeden Hile Açılmaz Arkadaşlar İnject Yapin .
Birader Şuan Ben hileyle Takır Takır Oynuyorum Senin O dediğin forumlarin isimilerinide biliyorum yararlaniyorumda burda söylersem reklam olur bu forumda imkansiz denen birşey yoktu pasif üyesin daha mesaj atmak için foruma kayit olmuşsun önce bi forumu araştir öğren gel derim Ayrica Reklam yapma yasak kardeşimOyun Cıktığı 21 Ekim 2013 Tarihinden Beri Bu Oyuna Hile Paylaşırdım Taki Eac + Fairgight Gelene Kadar Hepsi Fixlensede Çıkıyordu 1-2 Tane Şuan eu na ru Sunucularına tr oyuncuları eu na ru oyuncularıda tr sunucusuna giremiyor o kadar unkown,mpgh,hellshack,besthack,rangohacktaki bütün rus coderleri nerdeyse tanıyorum adamlar daha sunucuya giremiyor ki hile yazsın eu na ru ya gine arada cıkıyor globalhack,maylohack falan ama tr şuan için imkansız sağlam bi türk ekibinden başkası el atmadıkça bu oyunda hile çıkmaz inanamayanlar TRGameAirs Warface Hack Diye Aratıp Bakabilir Tabi Blog Duruyosa
İNJECTÖR AÇILMIYORSA NETE PERX İNJECTÖR YAPİP ONLA İNJECT EDİNklasördeki injector açılmıyor / çalışmıyor
şuan warfacenin unkown konularina bakiyorum ve 2016 da warfaceye ait 150 tane hile çıkmışBirader Şuan Ben hileyle Takır Takır Oynuyorum Senin O dediğin forumlarin isimilerinide biliyorum yararlaniyorumda burda söylersem onay sistemi olur bu forumda imkansiz denen birşey yoktu pasif üyesin daha mesaj atmak için foruma kayit olmuşsun önce bi forumu araştir öğren gel derim Ayrica onay sistemi yapma yasak kardeşim
Forumun Büyüklüğü Kardeş Bizde Herşey Bulunurkardeşim böyle şeyi nerden buldun be çok iyi olmuş