- Konuyu başlatan
live the moment
Süper Üye
nasıl inject oluo video cekseydin ?
nasıl inject oluo video cekseydin ?
Ne hatasi Veiryor Özelden Yazin Yardim Ederim Yapanda Var Yapamayanda varBEN YAPAMADIM HATA
VERİYO
mesaj atmak içinmi gelmişimBirader Şuan Ben hileyle Takır Takır Oynuyorum Senin O dediğin forumlarin isimilerinide biliyorum yararlaniyorumda burda söylersem onay sistemi olur bu forumda imkansiz denen birşey yoktu pasif üyesin daha mesaj atmak için foruma kayit olmuşsun önce bi forumu araştir öğren gel derim Ayrica onay sistemi yapma yasak kardeşim
Oraya Benim Attiğim dosyada ki dll yi inject edeceksinperx injector indirdim amma yukarda what tou inject diyor oraya ne yazmam gerek?
Beni İlgilendirmez Bağlamaz Dostum Hesabinda Tekniker Yazmiyor ? Ayrica Hesabin Da Yeni Hala İnanmiyorum Ben Sana Ha gelir ts3 de böle böle dersen o zaman inanirim veya bir yönetici sölerse ne bilelim senin fake hesap olmadiğini ayrica şuan hileyi yapanda var yapamayanda yarin bakicammesaj atmak içinmi gelmişim7 ay teknikerlik yaptım ben burda
wolfteamda zulada modların kurucuların çözemediği hataları ben çözmüştüm hatta
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapS.K.I.L.L hilesini maskeli hileciyle beraber test ettik şimdi sen inanmassın bunlara bi kaç fotoğraf atıyımda gör
warfacyide güncelleyip deniyeceğim şimdi bekle biraz
![]()
warface ilk çıktığı zamanki hile status2 sandywf zamanlarında ve ondan önce bu işlerdedim
buda maskeli hileciyle S.K.I.L.L hilesini test ederken
![]()
HA MASKELİHİLECİYLE HİLE TEST EDİYORUM DİYORSUN SS DE GÖREMİYORUM ? HADİ TEST ETTİN NE OLUYOR YANİmesaj atmak içinmi gelmişim7 ay teknikerlik yaptım ben burda
wolfteamda zulada modların kurucuların çözemediği hataları ben çözmüştüm hatta
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş YapS.K.I.L.L hilesini maskeli hileciyle beraber test ettik şimdi sen inanmassın bunlara bi kaç fotoğraf atıyımda gör
warfacyide güncelleyip deniyeceğim şimdi bekle biraz
![]()
warface ilk çıktığı zamanki hile status2 sandywf zamanlarında ve ondan önce bu işlerdedim
buda maskeli hileciyle S.K.I.L.L hilesini test ederken
![]()