Herşey silik çıkıyorSorun duvarların silik çıkması mı?
Oyun torrent mi?Herşey silik çıkıyor
hayır kendi GFACE launcherinden indirdimOyun torrent mi?
Sistemin oyunu kaldırmıyor olabilir indirmeden önce sistem gereksinimlerini kontrol ettin mi?hayır kendi GFACE launcherinden indirdim
Bilgisayarımda oynuyordum eskiden sorunsuz kasmadan oynuyordum şimdi ise böyle oldu yani kontrol etmedim EDİT=şimdi baktım yeterli bir sistemim varSistemin oyunu kaldırmıyor olabilir indirmeden önce sistem gereksinimlerini kontrol ettin mi?
Ne güzel hile gibi oynarsın
Çözüm Basit Grafik Ayarlarını sıfırla olmasa sil yeniden yükle
Depolama alını doldukça oyun da bozulmaya başlıyor olabilir büyük ihtimalle sistemin kaldırmıyor ve sistemin eskidikçe daha kötü olur bence öyleBilgisayarımda oynuyordum eskiden sorunsuz kasmadan oynuyordum şimdi ise böyle oldu yani kontrol etmedim EDİT=şimdi baktım yeterli bir sistemim var
Olabirlir, 10 yıllık bilgisayar bence normal.Bilgisayarın alanını birazcık boşaltıcam.Depolama alını doldukça oyun da bozulmaya başlıyor olabilir büyük ihtimalle sistemin kaldırmıyor ve sistemin eskidikçe daha kötü olur bence öyle
Depolama ile ilgili olmayabilir büyük ihtimalle sistem eskidiği için böyle oluyordurOlabirlir, 10 yıllık bilgisayar bence normal.Bilgisayarın alanını birazcık boşaltıcam.
55-60GB boşalttım inş olurDepolama alını doldukça oyun da bozulmaya başlıyor olabilir büyük ihtimalle sistemin kaldırmıyor ve sistemin eskidikçe daha kötü olur bence öyle
DeniyorumDepolama ile ilgili olmayabilir büyük ihtimalle sistem eskidiği için böyle oluyordur
Eğer olmazsa sistem değişikliği son çaren olur sistemim eskiymiş baya55-60GB boşalttım inş olur
şu oyun için sistemimi değiştirirsem dünyanın sonu gelmiş demektir. xDEğer olmazsa sistem değişikliği son çaren olur sistemim eskiymiş baya
Oynamak için değiştireceksin başka yolu yokşu oyun için sistemimi değiştirirsem dünyanın sonu gelmiş demektir. xD
Oynamak istiyorsan mecbur değiştireceksinşu oyun için sistemimi değiştirirsem dünyanın sonu gelmiş demektir. xD