Oyuna girip insert basıcaksın kanka bırak o açık kalsın oyunda inject oluyor zatensoru işareti var yapamadım ben
??? -> COCAIDcc custom injector, version 0.02
?????????? -> ???????????? ????????
?????????? -> ???????? ???????
?????????? -> ??????? ??????? ????????
?????????? -> ????????? ???????? DLL
?????????? -> ?????? ????????: ?????????? -> ????????????? ??????c?: 12276
256
?????????? -> ??????? ????? ???????..
üzdüOyun bozuk olmasa video gelirdi lakin oyuna giremiyorum bile xd internetimin çok kötü olduğunu söylüyor
haa anladım bir deniyim kral eywOyuna girip insert basıcaksın kanka bırak o açık kalsın oyunda inject oluyor zaten
yok yine olmadı be kral yaOyuna girip insert basıcaksın kanka bırak o açık kalsın oyunda inject oluyor zaten
soru işareti var yapamadım ben
??? -> COCAIDcc custom injector, version 0.02
?????????? -> ???????????? ????????
?????????? -> ???????? ???????
?????????? -> ??????? ??????? ????????
?????????? -> ????????? ???????? DLL
?????????? -> ?????? ????????: ?????????? -> ????????????? ??????c?: 12276
256
?????????? -> ??????? ????? ???????..
gelmiyor işteSoru işaretleri çıkıyor zaten injectorde önemli olan oyuna ınsert tuşuna basınca menu gelmesi
Oyun açıkken kenarsız moduna al oyunu sonra dosyadaki exeyi yönetici olarak aç CMD açıldığında????? Bunları görünce oyuna gir lobbyde olman lazım oyun içinde açılmıyor lobby derken insert tuşuna basınca açılması lazım bende açılıyor şahsen oyun açıkken exeyi aç ama oyun kapalıyken değil kenarsız moduna almayı unutma tam ekrandan çıkarüzdü
Post automatically merged:
haa anladım bir deniyim kral eyw
Post automatically merged:
yok yine olmadı be kral ya
dc verir misin göstereyim nasıl yaptığımı denedim hepsin iolmuyorOyun açıkken kenarsız moduna al oyunu sonra dosyadaki exeyi yönetici olarak aç CMD açıldığında????? Bunları görünce oyuna gir lobbyde olman lazım oyun içinde açılmıyor lobby derken insert tuşuna basınca açılması lazım bende açılıyor şahsen oyun açıkken exeyi aç ama oyun kapalıyken değil kenarsız moduna almayı unutma tam ekrandan çıkar