Warframe İncelemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Hocam oyundan para kazanabiliyor muyuz pazarı vs nasıldır

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
her gun oynadıgım baya eglencelı bır oyun tavsıye ederım ınceleme ıcın elıne saglık

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hayatsız bir steam kullanıcısının hesabında 1200 saat warframe'i vardı kim oldugunu sormayın... :D

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
güzel oyunmuş indiricem

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Güzel inceleme olmuş teşşekür ederim :peepoNice:

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
oyun bildiğimiz grind, looter-shooter, mmo oyunu. aynı şeyi tekrar tekrar yapıp item kasıyoruz, platinum kasıyoruz ve özelliklerimizi geliştiriyoruz. bu mekaniklerle çok daha iyi şeyler yapılabilirmiş ama mmo yapılması tercih edilmiş. oynanışı her ne kadar iyi olsa da tekrara sardığı için beni çok baydı, erkenden beni kaybetti. erken dediysem 20 saat falan oynadım, bu oyunun kitlesine göre bayağı erken tabii. oynanış olarak da çok büyük bir farklılık sunduğunu düşünmüyorum.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
İşime yaradı 7 günlük hediye çok teşekkürler

Ultra Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyun güzele benziyor, indiriceğim. teşekkürler.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oyunu incelediğim kadarıyla güzele benziyor bende denicem

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hepinizin bildiği gibi yaz tatilindeyiz. Bilgisayar başında vakit geçiren arkadaşlar sürekli olarak üst üste oynadıkları oyunlardan sıkılmış olabilirler. Bu yüzden adından pek sık bahsedilmeyen bir oyun olan Warframe'i sizlere önermek isterim. Daha önce duymamış veya duyup da başlamamış arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Oyunun ortamı son derece iyi ve toksik oyuncular oyunun %1'ini kaplamakta. Oyunu oynarken tilt olabileceğiniz bir şey pek yok, bu yüzden oynayana çok zevk veren bir oyun diyebilirim. Oyun MMORPG tarzı bir youn, fakat PvP kavramı pek yok. Oyun genel olarak PvE tabanlı bir RPG oyunu. Herkes birbiriyle yardımlaşıyor yani, bu şekilde oyunda hem sosyalleşiyorsunuz hem de güzel vakit geçiriyorsunuz.

Oyundan kısaca bahsedecek olursam, oyunda " Warframe " adı verdiğimiz birçok robot bulunmakta. Ayrıca birçok silah ve çeşitli yoldaş, pet gibi şeyler mevcut. İlk başta 3 adet Warframe'den birisini seçiyor ve oyuna başlıyorsunuz. Amacımız, seçtiğimiz Warframe ile kaynaklar elde etmek ve yeni silahlar, Warframe'ler ve yoldaşlar edinmek. Bunu yaparken oyuna mevcut olan dünya, mars, venüs vb. gibi gezegenler üzerinde bulunan görevleri yapıp gelişmek. Oyunun kendine ait bir ana görevi de mevcut, ana görevleri yaptıkça oyununuzda daha yenilikçi şeyler elde edeceksiniz. Mr ( ustalık seviyesi ) oyundaki levelinizi yansıtır. Level arttırmak için oyundaki her bir silahı, Warframe'i ve yoldaşları vb. 30 seviye yaptıktan sonra ustalık seviyenize tecrübe eklenecek ve gerekli tecrübeyi kazandığınızda ustalık sınavına girerek ustalık seviyenizi arttırıyorsunuz. Bu şekilde amacınız bütün silahları warframeleri vb. şeyleri elde ederek kasılıyorsunuz. Genel amaç bu olmakla birlikte oyun çok kapsamlı ve bossları da bir hayli fazla. Başladıktan sonra oyunu aşama aşama zaten öğreniyorsunuz. Ayrıca ana görevlerin senaryosu kendimce aşırı iyi. Hikayesini beğendiğim nadir oyunlardan diyebilirim.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
.

Oyunu Steam üzerinden indirip, 3. parti hesap şeklinde kayıt olarak oynayabilirsiniz. REF'li link ile kayıt olursanız 7 günlük 2X Tecrübe Arttırıcı kazanırsınız. Şimdiden iyi oyunlar.
Güzel oyun. Oynamanızı tavsiye ederim.

☾☆ Mustafa Kemal ATATÜRK ☆☽
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben oynadım beni sarmadı ama deneyin isterseniz

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
her zaman sevdiğim oynarken keyif aldığım oyunların başında gelir emeğine sağlık

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
Oyunu ben pek sevmedim desem yeridir her ne kadar beğenenler olsada beğenmeyenlerin sayısıda fazla inceleme güzel başlamak isteyenler için faydalı konu

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
gayet güzel oyun bu arada grafik kalitesi ve etkinlikleri ile gerçekten iyi

all i need is you
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Yıllardır oynuyorum hikayeli ve sürükleyici bir oyun halen de oynuyorum ve başarılı bir oyun.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Yıllardır oynuyorum ve hala oyuna girdiğimde yapacaklarım var bağımlısı olmadığınız sürece çok sıkan bir oyundur.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
warframe eski olmasına rağmen çok kaliteli bir yapım öneririm buildleri olsun counter pickleri olsun aşırı iyi

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Benimde baya saatim var fakat yani beni pek saran bir oyun olmadı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Hepinizin bildiği gibi yaz tatilindeyiz. Bilgisayar başında vakit geçiren arkadaşlar sürekli olarak üst üste oynadıkları oyunlardan sıkılmış olabilirler. Bu yüzden adından pek sık bahsedilmeyen bir oyun olan Warframe'i sizlere önermek isterim. Daha önce duymamış veya duyup da başlamamış arkadaşlar varsa şiddetle tavsiye ederim. Oyunun ortamı son derece iyi ve toksik oyuncular oyunun %1'ini kaplamakta. Oyunu oynarken tilt olabileceğiniz bir şey pek yok, bu yüzden oynayana çok zevk veren bir oyun diyebilirim. Oyun MMORPG tarzı bir youn, fakat PvP kavramı pek yok. Oyun genel olarak PvE tabanlı bir RPG oyunu. Herkes birbiriyle yardımlaşıyor yani, bu şekilde oyunda hem sosyalleşiyorsunuz hem de güzel vakit geçiriyorsunuz.

Oyundan kısaca bahsedecek olursam, oyunda " Warframe " adı verdiğimiz birçok robot bulunmakta. Ayrıca birçok silah ve çeşitli yoldaş, pet gibi şeyler mevcut. İlk başta 3 adet Warframe'den birisini seçiyor ve oyuna başlıyorsunuz. Amacımız, seçtiğimiz Warframe ile kaynaklar elde etmek ve yeni silahlar, Warframe'ler ve yoldaşlar edinmek. Bunu yaparken oyuna mevcut olan dünya, mars, venüs vb. gibi gezegenler üzerinde bulunan görevleri yapıp gelişmek. Oyunun kendine ait bir ana görevi de mevcut, ana görevleri yaptıkça oyununuzda daha yenilikçi şeyler elde edeceksiniz. Mr ( ustalık seviyesi ) oyundaki levelinizi yansıtır. Level arttırmak için oyundaki her bir silahı, Warframe'i ve yoldaşları vb. 30 seviye yaptıktan sonra ustalık seviyenize tecrübe eklenecek ve gerekli tecrübeyi kazandığınızda ustalık sınavına girerek ustalık seviyenizi arttırıyorsunuz. Bu şekilde amacınız bütün silahları warframeleri vb. şeyleri elde ederek kasılıyorsunuz. Genel amaç bu olmakla birlikte oyun çok kapsamlı ve bossları da bir hayli fazla. Başladıktan sonra oyunu aşama aşama zaten öğreniyorsunuz. Ayrıca ana görevlerin senaryosu kendimce aşırı iyi. Hikayesini beğendiğim nadir oyunlardan diyebilirim.

.

Oyunu Steam üzerinden indirip, 3. parti hesap şeklinde kayıt olarak oynayabilirsiniz. REF'li link ile kayıt olursanız 7 günlük 2X Tecrübe Arttırıcı kazanırsınız. Şimdiden iyi oyunlar.
Warframe crysis tarzı bi oyunsa ilgimi çekebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...