Warner Bros.'tan Yeni "Yüzüklerin Efendisi" Filmleri Gelecek!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
yuzuklerin-efendisi-uclemesi-anime-oluyor.jpg

Warner Bros. Pictures, "Yüzüklerin Efendisi" film serisine yeni filmler ekleyeceğini duyurdu!

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, yeni kurulan stüdyo liderleri Mike De Luca ve Pam Abdy'nin J. R. R. Tolkien'in sevilen kitaplarına dayanan "birden çok" film yapmak için anlaşma yaptığını açıkladı. Bu projeler WB etiketi ve New Line Cinema aracılığıyla geliştirilecek.

İlk üçlemenin yönetmenliğini Peter Jackson'ın yaptığı "Yüzüklerin Efendisi" serisi dünya çapında yaklaşık 3 milyar dolar hasılat elde etti. Benzer şekilde, Tolkien'in "Hobbit" kitabını ele alan devam üçlemesi de büyük bir başarı elde etti. Yeni filmler için henüz bir yapımcı belirlenmedi.

Peter Jackson, projenin ilerlemesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için stüdyo liderleriyle görüşmek istediğini belirtti.

Üye
3 HİZMET YILI
yuzuklerin-efendisi-uclemesi-anime-oluyor.jpg

Warner Bros. Pictures, "Yüzüklerin Efendisi" film serisine yeni filmler ekleyeceğini duyurdu!

Warner Bros. Discovery CEO'su David Zaslav, yeni kurulan stüdyo liderleri Mike De Luca ve Pam Abdy'nin J. R. R. Tolkien'in sevilen kitaplarına dayanan "birden çok" film yapmak için anlaşma yaptığını açıkladı. Bu projeler WB etiketi ve New Line Cinema aracılığıyla geliştirilecek.

İlk üçlemenin yönetmenliğini Peter Jackson'ın yaptığı "Yüzüklerin Efendisi" serisi dünya çapında yaklaşık 3 milyar dolar hasılat elde etti. Benzer şekilde, Tolkien'in "Hobbit" kitabını ele alan devam üçlemesi de büyük bir başarı elde etti. Yeni filmler için henüz bir yapımcı belirlenmedi.

Peter Jackson, projenin ilerlemesi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için stüdyo liderleriyle görüşmek istediğini belirtti.
gerçekten izlenip beğenileceğini düşünüyorum.Ama gerçekten son yıllarda gelen devam filmlerine bakınca hiç iç açıcı durmuyor.

Moderatörün son düzenlenenleri:
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
gerçekten izlenip beğenileceğini düşünüyorum.Ama gerçekten son yıllarda gelen devam filmlerine bakınca hiç iç açıcı durmuyor.
Evet ama ben Warner Bros'tan umutluyum umarım onlardan biri olmaz bu da.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Zaten efsaneydi sürekli devam ettiği sürece severek izlediğim bir seri haline gelecek gerçekten bu adamlar bu işin üstadı diyebilirim

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Vay canına, bu heyecan verici bir haber! "Yüzüklerin Efendisi" evrenine hangi yeni hikayeleri getireceklerini görmek için sabırsızlanıyorum. Sizce orijinal kadroyla devam mı edecekler yoksa yeni oyuncular mı dahil edecekler?

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
İlk üçlemenin ruhunu yakalamalarına ihtimal vermiyorum... Ki zaten böyle bir beklentim de yok.
Yeter ki Rings of Power garabeti gibi bir şey olmasın. Önceliği "yeni" izleyicileri ekrana çekmeye verdiklerinde ne olduğunu gördük. Bu filmler yapılırken öncelik seriyi bugünlere taşımış kitle yani hayranlar olmalı. New Line Cinema ilk üçlemeyi yapan stüdyo. Umarım The Hobbit üçlemesinde yaptıkları hatalardan ders çıkarmışlardır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
ilk 3 seneden sonra tadı kaçtı gerçekten

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Yeni filmlerin öyküsü, karakterleri ve yayın tarihleri hakkında bilgi sahibi değiliz. Dolayısıyla, yeni filmlerin hayranların beklentilerini karşılayıp karşılamayacağı henüz bilinmiyor. Bununla birlikte, "Yüzüklerin Efendisi" evreninin hayranları, yeni filmleri heyecanla bekleyebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...