Warz Hile kodlamak Istiyorum nereden başlamalıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Merhabalar Warz hilesi kodlamak Istiyorum ama tam olarak nerden başlanacağını bilmiyorum internette bir sürü source code buldum ama buldugum source codelar her warz oyunlarında olmuyor mesela rigor z da olmuyor ama zofkingde oluyor ve offset bulamıyorum internette baktım araştırdım taylandlılara bile baktım oralarda 1-2 şey öğrendim ama Bizim warz oyunlarında olmuyor ne yapmalıyım?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
En uygunu c++'tır bence c++ öğren bende öğreniyorum fakat kolay değil yani iyice kendini vermen lazım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Önce cheat engine'i detaylı bir şekilde öğren sonra c++ öğren sonra bir bakmışsın istediğin şey olmuş :thinkie:

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Hile kodlamak için önce c++ öğrenmen gerekiyor. Birçok kaynak bulunmakta internet üzerinde. Onlardan faydalanabilirsin.

a high functioning sociopath
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
c++ öğrenmeni tavsiye ederim fakat bu zaman gerektirir. Bu yüzden deneme yanılma yaparak pratik yaparsan süreci hızlandırırsın. Böylece ufak bir hile için öğrendiğin şeyin aslında hayatında da ne kadar önemli olduğunu anlacayaksın

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
C# C++ eğitimleri bul youtubeda onbinlerce kaynak bulabilirsin kendine ama bu pat diye olacak birşey değil uzun süreli deneyim kazanman gerekiyor.

WARZ OYNAYANLAR BILIR ZONSONFIRE
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
C++ Öğrenmek ıstiyorum ve baya çabalıyorum ama iste oyunda hemen hile yapmak istediğimden bilen kişi varsa diye sordum

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Merhaba @ЅƬΨLΣ ,

Bir kaç sene önce bende The Infestation New Z oyunu için hile arayışındaydım. Kendim kodlamaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Güzel bir anticheat var. Fredaikis kendisi yaptı. Acemi kişiler aşamıyor. Baunticheats isimli siteden 600 ruble karşılığı aylık olarak almıştım hileyi. Mantığını anlar belki kendi hilemi yapabilirim diye fakat sadece hileyi kullanmak ile yetinebildim. Onda da tespit edilme süresi çok hızlıydı ne yazık ki. Üstelik sürekli hwid reset atmak gerekiyordu.

Demem o ki bu forumda yetkili kişi hariç kime ne sorarsanız sorun. İsterseniz görseller videolar ekleyin. Bu konuya olduğu gibi tek bir yorum gelecektir. C,c++ öğren. cheat engine bak. ide öğren. Yani millet senin bildiğin program isimlerini söyler. Sana yardım etmez. Onlarda bilmiyor çünkü. İyi bir yazılım yapmak istiyorsan kendin bir şeyi başar ve hile kodlayan kişiler ile irtibata geç. O grupta kendini bu alanda geliştirebilirsin.

Memoryhackers'ta bende çok ümitliydim hile kodlama ve bilen bir kişiden kısa kısa tüyolar almaya. Lakin beklediğim gibi olmadı. Yetkililer buraya çok fazla vakit ayıramıyor. Bir ton hile var. Bunların yanında elbette kendilerine de vakit ayırmaları gerekiyor. Şikayetim yok buna. Ben beklentimi çok tuttum. Bir ara bu üyeliğim ile moderatörlükte yaptım.

Hile kodlama isteğin bir heves değil, hayal ise bırakma. Elbet kodlarsın. Lakin kendine biraz daha basit oyunlar seç. Offline'dan başla. Online doğru git. Direkt büyük lokmadan başlarsan boğazında kalır. O yolda daha nefes alamazsın. İsteğin arzun kalmaz.

Başarılar dilerim :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
öncelikle ne yapmak istiyorsun hocam onu söyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...