Merhaba
@ЅƬΨLΣ ,
Bir kaç sene önce bende The Infestation New Z oyunu için hile arayışındaydım. Kendim kodlamaya çalıştım fakat başarılı olamadım. Güzel bir anticheat var. Fredaikis kendisi yaptı. Acemi kişiler aşamıyor. Baunticheats isimli siteden 600 ruble karşılığı aylık olarak almıştım hileyi. Mantığını anlar belki kendi hilemi yapabilirim diye fakat sadece hileyi kullanmak ile yetinebildim. Onda da tespit edilme süresi çok hızlıydı ne yazık ki. Üstelik sürekli hwid reset atmak gerekiyordu.
Demem o ki bu forumda yetkili kişi hariç kime ne sorarsanız sorun. İsterseniz görseller videolar ekleyin. Bu konuya olduğu gibi tek bir yorum gelecektir. C,c++ öğren. cheat engine bak. ide öğren. Yani millet senin bildiğin program isimlerini söyler. Sana yardım etmez. Onlarda bilmiyor çünkü. İyi bir yazılım yapmak istiyorsan kendin bir şeyi başar ve hile kodlayan kişiler ile irtibata geç. O grupta kendini bu alanda geliştirebilirsin.
Memoryhackers'ta bende çok ümitliydim hile kodlama ve bilen bir kişiden kısa kısa tüyolar almaya. Lakin beklediğim gibi olmadı. Yetkililer buraya çok fazla vakit ayıramıyor. Bir ton hile var. Bunların yanında elbette kendilerine de vakit ayırmaları gerekiyor. Şikayetim yok buna. Ben beklentimi çok tuttum. Bir ara bu üyeliğim ile moderatörlükte yaptım.
Hile kodlama isteğin bir heves değil, hayal ise bırakma. Elbet kodlarsın. Lakin kendine biraz daha basit oyunlar seç. Offline'dan başla. Online doğru git. Direkt büyük lokmadan başlarsan boğazında kalır. O yolda daha nefes alamazsın. İsteğin arzun kalmaz.
Başarılar dilerim