5 Şub 2024 #1 Moonseros Uzman Üye Katılım 26 Nis 2018 Mesajlar 245 Tepki puanı 29 Ödüller 10 8 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar, aim assist olarak rewasd programı kullanıyordum ama cod için engelleme getirildi. Bildiğiniz bir yöntem var mı ? Moderatörün son düzenlenenleri: 5 Şub 2024
Merhaba arkadaşlar, aim assist olarak rewasd programı kullanıyordum ama cod için engelleme getirildi. Bildiğiniz bir yöntem var mı ?
5 Şub 2024 #2 tUKIsKILLS T Uzman Üye Katılım 21 Eki 2021 Mesajlar 153 Tepki puanı 3 Ödüller 3 Yaş 34 4 HİZMET YILI Kaldırmayı ve tekrar kurmayı deneyin, bağlantınız iyiyse uzun sürmez
20 Nis 2024 #3 alpercan23 A Uzman Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 196 Tepki puanı 7 Ödüller 6 8 HİZMET YILI İkinci bir bilgisayar ya da sistemin iyiyse vmware ile yapabilirsin. Fakat 2. mouse ve klavyeye ihtiyacın olacak.
İkinci bir bilgisayar ya da sistemin iyiyse vmware ile yapabilirsin. Fakat 2. mouse ve klavyeye ihtiyacın olacak.
20 Nis 2024 #4 alpercan23 A Uzman Üye Katılım 4 Eyl 2017 Mesajlar 196 Tepki puanı 7 Ödüller 6 8 HİZMET YILI yahuda1' Alıntı: bende denicem Genişletmek için tıklayın ... Ben 1 gündür oynuyorum. Bir tek uygun hassasiyet bulmam biraz sürdü. Uygun hassasiyeti bulunca mükemmel oldu. Eğer işlemcin iyi değilse battle royale modunda sorun yaşayabilirsin. Multiplayer ya da resurgence çok zorlamıyor.
yahuda1' Alıntı: bende denicem Genişletmek için tıklayın ... Ben 1 gündür oynuyorum. Bir tek uygun hassasiyet bulmam biraz sürdü. Uygun hassasiyeti bulunca mükemmel oldu. Eğer işlemcin iyi değilse battle royale modunda sorun yaşayabilirsin. Multiplayer ya da resurgence çok zorlamıyor.