bu konu hakkında bir bilgim yok üzgünüm ama geri bildirim atabilirsinMerhabalar,
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola dostlar. Dün bilgisayarda bir monitörde warzone lobide dururken diğerinde netflixte dizi izliyordum ve ansızın disconnect yedim oyundan, tekrar girip eşleşmeye çalıştığımda search vsvs 200ms yazıp öyle bekliyor oyunda, internette araştırdığım kadarıyla sebebini bilmediğim bir konudan dolayı shadow ban yediğimi öğrendim. Bu konuyla alakalı yapılabilecek birşey var mı acaba ? Ticket açtım ama dönüş olmadı henüz, o kadar cp satın almıştım alayı gitti. Kalkıp hile v.s. demeyin arkadaşlar kullanmış olsam zaten burda söylerim, bildiğin afk iken çat diye attı, kaldı ki 1.20 kd'm var oyunda siz hesap edin.
Teşekkürler.
Onu da düşündüm dün birşey açtım mı diye fakat 2 saat boyunca tek yaptığım ayaklarımı uzatıp dizi izlemekti, bilgisayarımdan bile uzaktım yani, ilginç ve ilginç. Başka birşey değil cidden.tickete geri dönüş beklemek en iyisi bence. Belki birşey açmışsındır hile olarak görmüştür.
Merhabalar,
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola dostlar. Dün bilgisayarda bir monitörde warzone lobide dururken diğerinde netflixte dizi izliyordum ve ansızın disconnect yedim oyundan, tekrar girip eşleşmeye çalıştığımda search vsvs 200ms yazıp öyle bekliyor oyunda, internette araştırdığım kadarıyla sebebini bilmediğim bir konudan dolayı shadow ban yediğimi öğrendim. Bu konuyla alakalı yapılabilecek birşey var mı acaba ? Ticket açtım ama dönüş olmadı henüz, o kadar cp satın almıştım alayı gitti. Kalkıp hile v.s. demeyin arkadaşlar kullanmış olsam zaten burda söylerim, bildiğin afk iken çat diye attı, kaldı ki 1.20 kd'm var oyunda siz hesap edin.
Teşekkürler.
KESİNLKLE ALGILIYA BİLİYORbilgisayarında belki dosya yakalamış olabilir farkı oyunlarında olsa indirilen dosyalarında fln tutuyorsan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?