Warzone Shadow Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar,
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola dostlar. Dün bilgisayarda bir monitörde warzone lobide dururken diğerinde netflixte dizi izliyordum ve ansızın disconnect yedim oyundan, tekrar girip eşleşmeye çalıştığımda search vsvs 200ms yazıp öyle bekliyor oyunda, internette araştırdığım kadarıyla sebebini bilmediğim bir konudan dolayı shadow ban yediğimi öğrendim. Bu konuyla alakalı yapılabilecek birşey var mı acaba ? Ticket açtım ama dönüş olmadı henüz, o kadar cp satın almıştım alayı gitti. Kalkıp hile v.s. demeyin arkadaşlar kullanmış olsam zaten burda söylerim, bildiğin afk iken çat diye attı, kaldı ki 1.20 kd'm var oyunda siz hesap edin.

Teşekkürler.

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tickete geri dönüş beklemek en iyisi bence. Belki birşey açmışsındır hile olarak görmüştür.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhabalar,
Eğer konuyu yanlış yere açtıysam affola dostlar. Dün bilgisayarda bir monitörde warzone lobide dururken diğerinde netflixte dizi izliyordum ve ansızın disconnect yedim oyundan, tekrar girip eşleşmeye çalıştığımda search vsvs 200ms yazıp öyle bekliyor oyunda, internette araştırdığım kadarıyla sebebini bilmediğim bir konudan dolayı shadow ban yediğimi öğrendim. Bu konuyla alakalı yapılabilecek birşey var mı acaba ? Ticket açtım ama dönüş olmadı henüz, o kadar cp satın almıştım alayı gitti. Kalkıp hile v.s. demeyin arkadaşlar kullanmış olsam zaten burda söylerim, bildiğin afk iken çat diye attı, kaldı ki 1.20 kd'm var oyunda siz hesap edin.

Teşekkürler.
bu konu hakkında bir bilgim yok üzgünüm ama geri bildirim atabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tickete geri dönüş beklemek en iyisi bence. Belki birşey açmışsındır hile olarak görmüştür.
Onu da düşündüm dün birşey açtım mı diye fakat 2 saat boyunca tek yaptığım ayaklarımı uzatıp dizi izlemekti, bilgisayarımdan bile uzaktım yani, ilginç ve ilginç. Başka birşey değil cidden.

Darkness or Light
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
İnternette çok araştırmasını yaptım çoğu yabancı videolar ve kaynaklar 5 gün sonra açıldığını söyleyen var.Ama sen perma ban yememişsin.Onun dışında kesin çözüm yeni hesapla hwid spoofer (ücretli olanları) 40$ fiyattan başlıyor oda aylık, belki genel bi temizlik ve yeni hdd çözüm olabilir.Bunlar dışında çözümü yok.Activision support kesinlikle çözüm sunmuyor sana boşa zaman kaybı.Beklemekten başka çare yok.

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Merhabalar,

Teşekkürler.

bende de başka bir oyunda bir uygulamayı hile zannedip ban atmıştı olabilir yani

Dualitet Og Ulver
Banlı Üye
Ödüller
4
Sosyal
7 HİZMET YILI
hocam shadow banını bir daha yemek istemiyorsan dns değiştirmeni öneririm sistemde kayıtlı kalıyor farklı bir dnsden girersen bir daha ban yemezsin ya da çok çok az sürelerle yersin

ég ríf ykkur í bita
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
5 gün içinde açılıyor demişlerdi bana da .

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bilgisayarında belki dosya yakalamış olabilir farkı oyunlarında olsa indirilen dosyalarında fln tutuyorsan

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
tam bır hafta o lobıde bekleten shadow banı yedım sonra kendı kendıne duzeldı kontrol edıyolar eger hack yapmadıysan durduk yere olduysa duzelır 1haftada duzelmısdı bende ıns duzelır

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benimde netflixte ekran gidiyordu pc dosyalarına eriştiği doğrulanmıştı ya oyunla yada netflixle alakalıdır dostum araştırabilirsin netflixten de olabilir açıkçası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...