Ben Wattpad platformunda oradaki ergen kitleye inat yazmaya duyduğum aşkla oradaki okuyuculara kaliteli bir kurgu sunmaya çalışan 22 yaşında gönüllü bir yazarım. Hatırı sayılır bir takipçim var. Ancak ne kadar çok meyve verirseniz o kadar taşlanıyorsunuz. Orada yazdığım ve dönüm noktam diyebileceğim ve geleceğe dair de üzerinden planlar kurduğum bir kitabım bazı haset insanlar yüzünden ya da wattpad'in sebepsizce ve uyarı göndermeksizin silmesiyle birden bire taslaklarımdan yok oldu. Onca yorum, onca emek, onca saat, onca uykusuz kalınan gecelerim çöp olmuş gibi hissediyorum. Asla bunu hak etmedim. İlerleyen zamanlarda kurguyu bir bilgisayar oyununa dahi çevirmeyi düşünüyordum. Yazdığım yeni bölümüm dahi yarım kaldı ve onu geri getirmem asla mümkün değil. Emeklerimin geri gelmesi tek temennim. Eğer Wattpad platformunda silinen bir kitabı geri getirebilecek donanıma sahip bir arkadaş varsa rica ediyorum benimle iletişime geçip, bana yardımcı olsun. Çok minnettar olurum. Öyle bir tanıdığı olan da bir şekilde lütfen çok çok lütfen bana ulaştırsın