Wattpad'de emekler vererek yazdığım kitabım silindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Ben Wattpad platformunda oradaki ergen kitleye inat yazmaya duyduğum aşkla oradaki okuyuculara kaliteli bir kurgu sunmaya çalışan 22 yaşında gönüllü bir yazarım. Hatırı sayılır bir takipçim var. Ancak ne kadar çok meyve verirseniz o kadar taşlanıyorsunuz. Orada yazdığım ve dönüm noktam diyebileceğim ve geleceğe dair de üzerinden planlar kurduğum bir kitabım bazı haset insanlar yüzünden ya da wattpad'in sebepsizce ve uyarı göndermeksizin silmesiyle birden bire taslaklarımdan yok oldu. Onca yorum, onca emek, onca saat, onca uykusuz kalınan gecelerim çöp olmuş gibi hissediyorum. Asla bunu hak etmedim. İlerleyen zamanlarda kurguyu bir bilgisayar oyununa dahi çevirmeyi düşünüyordum. Yazdığım yeni bölümüm dahi yarım kaldı ve onu geri getirmem asla mümkün değil. Emeklerimin geri gelmesi tek temennim. Eğer Wattpad platformunda silinen bir kitabı geri getirebilecek donanıma sahip bir arkadaş varsa rica ediyorum benimle iletişime geçip, bana yardımcı olsun. Çok minnettar olurum. Öyle bir tanıdığı olan da bir şekilde lütfen çok çok lütfen bana ulaştırsın :(

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
öncelikle geçmis olsun. destek ile konusmanız lazım

ayriyetten ne kadar satısa bile olsa herhangi bi kitap illaha yedekte bi yere kaydetmek gerekir.

Üye
3 HİZMET YILI
öncelikle geçmis olsun. destek ile konusmanız lazım

ayriyetten ne kadar satısa bile olsa herhangi bi kitap illaha yedekte bi yere kaydetmek gerekir.
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Pedo, tecav*z içerikli rezalet kitaplar yüzlerce şikayete dahi kaldırılmayıp, durup dururken benim kitabım kaldırılıyorsa bu adaletsizliktir ve haktır. Daha o platforma virgül bile koymam ben. Zaten buradan birisi yardım ederse direkt yedeğini çıkartacağım. Başka bir şekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Bu kadar saçma sapan kitabın arasında bunun benim başıma geleceğini düşünmezdim açıkçası o yüzden ne yazık ki yedeklememiştim. Bundan sonra buraya kitap yazarım yine de Wattpad'e yazmam. Bitmiştir. Emeklerime yazık ya.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun destekle konuşursanız bi ihtimal çözebilirler

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Pedo, tecav*z içerikli rezalet kitaplar yüzlerce şikayete dahi kaldırılmayıp, durup dururken benim kitabım kaldırılıyorsa bu adaletsizliktir ve haktır. Daha o platforma virgül bile koymam ben. Zaten buradan birisi yardım ederse direkt yedeğini çıkartacağım. Başka bir şekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Bu kadar saçma sapan kitabın arasında bunun benim başıma geleceğini düşünmezdim açıkçası o yüzden ne yazık ki yedeklememiştim. Bundan sonra buraya kitap yazarım yine de Wattpad'e yazmam. Bitmiştir. Emeklerime yazık ya.
adamlardan kitabınızın yazılarını almayı çalısın. verceklerini sanmam ama denemekten zarar gelmez :)
edit1: Nerede o pedo ve sansürlü olan içeriklerden var diyin? adamların kanıtlaması lazım. büyük ihtimal kanıtlayamazlar

Üye
3 HİZMET YILI
geçmiş olsun destekle konuşursanız bi ihtimal çözebilirler
Destek derken ben o platformun yardım merkezi sanmıştım, affedersiniz. Yeni geldiğim için neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum, buranın desteğiyle nasıl iletişime geçerim ki

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Destek derken ben o platformun yardım merkezi sanmıştım, affedersiniz. Yeni geldiğim için neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum, buranın desteğiyle nasıl iletişime geçerim ki
hocam o sitenin yardım merkezi ile irtibata geçtinizmi geçtiyse ne dedi

Üye
3 HİZMET YILI
hocam o sitenin yardım merkezi ile irtibata geçtinizmi geçtiyse ne dedi
Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Sundukları gerekçelerde ise benim kitabımı ihtiva eden bir gerekçe bulunmuyordu. Haksızlığa uğradım ve elimden bir şey gelmiyor. Daha önce o platformda kitabım çalındı bile, benzerini yazmaya çalıştılar. Nelerle uğraştım. Bir umut buradan birisinin yardımını bekliyorum işte.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Sundukları gerekçelerde ise benim kitabımı ihtiva eden bir gerekçe bulunmuyordu. Haksızlığa uğradım ve elimden bir şey gelmiyor. Daha önce o platformda kitabım çalındı bile, benzerini yazmaya çalıştılar. Nelerle uğraştım. Bir umut buradan birisinin yardımını bekliyorum işte.
anladım hocam geçmiş olsun o platformu bir daha kullanma istersen tabiki senin fikrin

poneglyph
Onaylı Üye
Ödüller
1
Sosyal
4 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun, böyle bir yazılım mevcut değildir. Wattpad'in iletişim kısmından bilgileri edinerek, teknik destek ile iletişime geçmelisin. (Bir sonraki projelerinde yedek almanı öneririm. Notion adlı uygulama ile çok efektif dökümanlar ve yazılar hazırlanabilmekte)

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
dostum merhabalar. kitabın için üzüldüm ancak bunun bir dönüşü yok. hiçbir program başka bir sunucuya izinsiz girip bir veri çıkaramaz. bunu ya onlardan isteyeceksin ya da sana büyük ders olacak bu iş yazılarını yedekleyeceksin. Maalesef onlar yardımcı olmazsa sana kimse olamaz

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Öncelikle geçmiş olsun, böyle bir yazılım mevcut değildir. Wattpad'in iletişim kısmından bilgileri edinerek, teknik destek ile iletişime geçmelisin. (Bir sonraki projelerinde yedek almanı öneririm. Notion adlı uygulama ile çok efektif dökümanlar ve yazılar hazırlanabilmekte)
yanlıs kişiye cevap verdin. ama adam zaten görmüş

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
knk geçmiş olsun destekle konuş belki ihtimal çözebilirler ama pek sanmıyorum yani açıkçası

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun ancak geri geliceğini sanmam çunku
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
burda kararı kesindir ve geri alınmaz yazıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Geçmiş Olsun yinede destek ile iletişime geçmenizde fayda var

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI

Wattpad destek sistemi çok zayıf bu konularda çok fikrim yok ama siteleri birkaç gün önceki halini görüntüleyen bir arkadaşın videosunu izlemiştim nasıl yapıcağını bilen birisi varsa veya yapılabiliyorsa umarım yardımcı olur​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...