Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Pedo, tecav*z içerikli rezalet kitaplar yüzlerce şikayete dahi kaldırılmayıp, durup dururken benim kitabım kaldırılıyorsa bu adaletsizliktir ve haktır. Daha o platforma virgül bile koymam ben. Zaten buradan birisi yardım ederse direkt yedeğini çıkartacağım. Başka bir şekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Bu kadar saçma sapan kitabın arasında bunun benim başıma geleceğini düşünmezdim açıkçası o yüzden ne yazık ki yedeklememiştim. Bundan sonra buraya kitap yazarım yine de Wattpad'e yazmam. Bitmiştir. Emeklerime yazık ya.öncelikle geçmis olsun. destek ile konusmanız lazım
ayriyetten ne kadar satısa bile olsa herhangi bi kitap illaha yedekte bi yere kaydetmek gerekir.
adamlardan kitabınızın yazılarını almayı çalısın. verceklerini sanmam ama denemekten zarar gelmezGeçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Pedo, tecav*z içerikli rezalet kitaplar yüzlerce şikayete dahi kaldırılmayıp, durup dururken benim kitabım kaldırılıyorsa bu adaletsizliktir ve haktır. Daha o platforma virgül bile koymam ben. Zaten buradan birisi yardım ederse direkt yedeğini çıkartacağım. Başka bir şekilde yoluma bakmaya çalışacağım. Bu kadar saçma sapan kitabın arasında bunun benim başıma geleceğini düşünmezdim açıkçası o yüzden ne yazık ki yedeklememiştim. Bundan sonra buraya kitap yazarım yine de Wattpad'e yazmam. Bitmiştir. Emeklerime yazık ya.
Destek derken ben o platformun yardım merkezi sanmıştım, affedersiniz. Yeni geldiğim için neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum, buranın desteğiyle nasıl iletişime geçerim kigeçmiş olsun destekle konuşursanız bi ihtimal çözebilirler
hocam o sitenin yardım merkezi ile irtibata geçtinizmi geçtiyse ne dediDestek derken ben o platformun yardım merkezi sanmıştım, affedersiniz. Yeni geldiğim için neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum, buranın desteğiyle nasıl iletişime geçerim ki
zaten o platformun dedik.Destek derken ben o platformun yardım merkezi sanmıştım, affedersiniz. Yeni geldiğim için neyi nasıl yapacağımı pek bilmiyorum, buranın desteğiyle nasıl iletişime geçerim ki
Pardon yanlış anlamışım.zaten o platformun dedik.
dediğim gibi adamlardan yazılarını isteyinPardon yanlış anlamışım.
Platformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Sundukları gerekçelerde ise benim kitabımı ihtiva eden bir gerekçe bulunmuyordu. Haksızlığa uğradım ve elimden bir şey gelmiyor. Daha önce o platformda kitabım çalındı bile, benzerini yazmaya çalıştılar. Nelerle uğraştım. Bir umut buradan birisinin yardımını bekliyorum işte.hocam o sitenin yardım merkezi ile irtibata geçtinizmi geçtiyse ne dedi
anladım hocam geçmiş olsun o platformu bir daha kullanma istersen tabiki senin fikrinPlatformun yardım merkeziyle zaten iletişime geçtim ancak saçma sapan gerekçeler sunup, üstüne daha fazla rapor gönderirsem hesabımın kapanmasına neden olacağımı söylediler. Sundukları gerekçelerde ise benim kitabımı ihtiva eden bir gerekçe bulunmuyordu. Haksızlığa uğradım ve elimden bir şey gelmiyor. Daha önce o platformda kitabım çalındı bile, benzerini yazmaya çalıştılar. Nelerle uğraştım. Bir umut buradan birisinin yardımını bekliyorum işte.
yanlıs kişiye cevap verdin. ama adam zaten görmüşÖncelikle geçmiş olsun, böyle bir yazılım mevcut değildir. Wattpad'in iletişim kısmından bilgileri edinerek, teknik destek ile iletişime geçmelisin. (Bir sonraki projelerinde yedek almanı öneririm. Notion adlı uygulama ile çok efektif dökümanlar ve yazılar hazırlanabilmekte)
knk geçmiş olsun destekle konuş belki ihtimal çözebilirler ama pek sanmıyorum yani açıkçası
Sağ olungeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?