Wattpad'de emekler vererek yazdığım kitabım silindi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
dostum merhabalar. kitabın için üzüldüm ancak bunun bir dönüşü yok. hiçbir program başka bir sunucuya izinsiz girip bir veri çıkaramaz. bunu ya onlardan isteyeceksin ya da sana büyük ders olacak bu iş yazılarını yedekleyeceksin. Maalesef onlar yardımcı olmazsa sana kimse olamaz
Teşekkürler, platformdaki okuyucularım sağ olsun bazılarının kütüphanesinde kitap henüz silinmemişken ss alıp bana ulaştırdılar yeniden yazabilmem için. Yani her ne kadar baştan yazıp parmaklarım kırılacak olsa da yedekleme şansım var. Elimde olmayan bölüm yalnızca yazıp yayımlayacağım yeni bölümdü ve upuzun yazmıştım az kalmıştı bitmesine. Taslak olarak duruyordu. Onun yedeklenmesine imkan yok. Üstüne üstlük gitti 40k okuyucu, binlerce yorum. Ona yanıyorum. Dediğiniz gibi bana ders oldu, giderim e-kitap'da yayımlarım daha iyi. Tekrardan, beni yanıtlayıp bir şekilde bana yardımcı olup yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Post automatically merged:

Wattpad destek sistemi çok zayıf bu konularda çok fikrim yok ama siteleri birkaç gün önceki halini görüntüleyen bir arkadaşın videosunu izlemiştim nasıl yapıcağını bilen birisi varsa veya yapılabiliyorsa umarım yardımcı olur​

Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım bir şekilde kesişip denk geliriz. Dediğim gibi emeğim büyük ve burada şansımı denemek istedim.

Üye
3 HİZMET YILI
destek ile sohbete geçin olayı anlatın yanlışınız varsa onlar zaten söler eğer yoksa açarlar tekrardan

Banlı Üye
4 HİZMET YILI
bu gibi insanlar genellikle önemsemeyip insanların hesaplarını dırek banlıyolar umurlarında olmuyo çok geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Ben Wattpad platformunda oradaki ergen kitleye inat yazmaya duyduğum aşkla oradaki okuyuculara kaliteli bir kurgu sunmaya çalışan 22 yaşında gönüllü bir yazarım. Hatırı sayılır bir takipçim var. Ancak ne kadar çok meyve verirseniz o kadar taşlanıyorsunuz. Orada yazdığım ve dönüm noktam diyebileceğim ve geleceğe dair de üzerinden planlar kurduğum bir kitabım bazı haset insanlar yüzünden ya da wattpad'in sebepsizce ve uyarı göndermeksizin silmesiyle birden bire taslaklarımdan yok oldu. Onca yorum, onca emek, onca saat, onca uykusuz kalınan gecelerim çöp olmuş gibi hissediyorum. Asla bunu hak etmedim. İlerleyen zamanlarda kurguyu bir bilgisayar oyununa dahi çevirmeyi düşünüyordum. Yazdığım yeni bölümüm dahi yarım kaldı ve onu geri getirmem asla mümkün değil. Emeklerimin geri gelmesi tek temennim. Eğer Wattpad platformunda silinen bir kitabı geri getirebilecek donanıma sahip bir arkadaş varsa rica ediyorum benimle iletişime geçip, bana yardımcı olsun. Çok minnettar olurum. Öyle bir tanıdığı olan da bir şekilde lütfen çok çok lütfen bana ulaştırsın :(
geçmiş olsun

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun üzüldüm adına. Yedek tutmanı tavsiye ederim ben sürekli yedeklerimi güncelliyorum.

Üye
3 HİZMET YILI
Bu cesaretinden hareketinden dolayı tebrik ederim fakat madem bu işe gönül koydun bu sana ufak bir ders olsun bir yerlerde bnların yedeğini kesinlikle bulundur hani olmaz ama belki wattpad uygulaması yarın kapandı ülkede yasak oldu falan gibi gibi durumlardan ötürü kendi emniyetini almalısın benim tavsiyem kesinlikle yazıya dökmen gerçek bir yazı olan hani kağıttan bahsediyorum tekrardan geçmiş olsun kalemine kuvvet :)

Seçkin Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Teşekkürler, platformdaki okuyucularım sağ olsun bazılarının kütüphanesinde kitap henüz silinmemişken ss alıp bana ulaştırdılar yeniden yazabilmem için. Yani her ne kadar baştan yazıp parmaklarım kırılacak olsa da yedekleme şansım var. Elimde olmayan bölüm yalnızca yazıp yayımlayacağım yeni bölümdü ve upuzun yazmıştım az kalmıştı bitmesine. Taslak olarak duruyordu. Onun yedeklenmesine imkan yok. Üstüne üstlük gitti 40k okuyucu, binlerce yorum. Ona yanıyorum. Dediğiniz gibi bana ders oldu, giderim e-kitap'da yayımlarım daha iyi. Tekrardan, beni yanıtlayıp bir şekilde bana yardımcı olup yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.
Post automatically merged:

Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım bir şekilde kesişip denk geliriz. Dediğim gibi emeğim büyük ve burada şansımı denemek istedim.
yeniden yazmanıza gerek yok. google lens ile fotoğraftaki metni kopyalayabilirsiniz.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Geçmiş olsun. Maalesef bu sorunu daha önce yaşadım. Destek ile kurduğum iletişim sonucunda kitabımın topluluk kurallarına aykırı kısımlarını kaldırmamı istediler. Oraları kaldırınca kitabın bütünlüğü bozuluyordu. Bende kitabı silme kararı aldım. Destek ile iletişim kurarsanız size yardım edeceklerdir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...