- Konuyu başlatan
Teşekkürler, platformdaki okuyucularım sağ olsun bazılarının kütüphanesinde kitap henüz silinmemişken ss alıp bana ulaştırdılar yeniden yazabilmem için. Yani her ne kadar baştan yazıp parmaklarım kırılacak olsa da yedekleme şansım var. Elimde olmayan bölüm yalnızca yazıp yayımlayacağım yeni bölümdü ve upuzun yazmıştım az kalmıştı bitmesine. Taslak olarak duruyordu. Onun yedeklenmesine imkan yok. Üstüne üstlük gitti 40k okuyucu, binlerce yorum. Ona yanıyorum. Dediğiniz gibi bana ders oldu, giderim e-kitap'da yayımlarım daha iyi. Tekrardan, beni yanıtlayıp bir şekilde bana yardımcı olup yol gösterdiğiniz için çok teşekkür ediyorum.dostum merhabalar. kitabın için üzüldüm ancak bunun bir dönüşü yok. hiçbir program başka bir sunucuya izinsiz girip bir veri çıkaramaz. bunu ya onlardan isteyeceksin ya da sana büyük ders olacak bu iş yazılarını yedekleyeceksin. Maalesef onlar yardımcı olmazsa sana kimse olamaz
Post automatically merged:
Desteğiniz için teşekkür ediyorum. Umarım bir şekilde kesişip denk geliriz. Dediğim gibi emeğim büyük ve burada şansımı denemek istedim.Wattpad destek sistemi çok zayıf bu konularda çok fikrim yok ama siteleri birkaç gün önceki halini görüntüleyen bir arkadaşın videosunu izlemiştim nasıl yapıcağını bilen birisi varsa veya yapılabiliyorsa umarım yardımcı olur