Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayında Galaxy Watch 4 serisini piyasaya sürerek akıllı saatlerinde Tizen işletim sistemini geride bırakmıştı.
Google ile ortak geliştirilen yeni Wear OS'ye geçiş, Samsung tarafından yüksek puan aldı.
İlk görsel, Galaxy Watch 4 serisinde kullanılan işletim sisteminin yeni versiyonu olacak One UI Watch 4.5'ten.

One UI Watch 4.5 birçok yenilik getiriyor!

Samsung'a yakın bir kaynak olarak bilinen Evleaks, WearOS 3.5 tabanlı One UI Watch 4.5'in ilk görüntülerini Twitter'da paylaştı.
One UI Watch 4.5, birçok yeni saat kadranıyla birlikte geliyor ve işlevsellik açısından birçok yenilik sunuyor.

Yeni One UI Watch güncellemesi ile Galaxy Watch cihazı ile yazı yazmak daha da kolay olacak.
Artı, Galaxy Watch artık telefonunuzdan arama yaparken SIM 1 ve SIM 2 arasında seçim yapmanızı sağlıyor.
Samsung için bir diğer odak noktası erişilebilirliktir.

Görünüşe göre Samsung, akıllı telefonlarında Galaxy Watch cihazına birçok erişilebilirlik özelliği de getirecek.
One UI Watch 4.5 ile renk profillerini değiştirebilecek, sol ve sağ kanalları ayarlayabilecek ve cihazın dokunma verilerine duyarlılığını ayarlayabileceksiniz.
Ağustos ayında Galaxy Watch 5 serisi ile piyasaya sürülecek bir UI Watch 4.5, Galaxy Watch 4 serisinde de piyasaya sürülecek gibi görünüyor.
Aşağıdaki fotoğraftan One UI Watch 4.5'in detaylı bir resmini görebilirsiniz.

:resim:

asasasasas.PNG

sssd.PNG

ssdd.PNG

Ultra Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Normal firamalar: Kötüden iyiye
Samsung: iyiden kötüye

neden böyle bu arada? bide sanki apple watchdaki bitane görsele benzer

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
akıllı saatler gereksiz bence onca şarj etmemiz gerekn şey varken onları da etmekle uğraşmak bunaltıcı al casio 5 yıl pili gidiyor

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
her gelen telefonun neredeyse aynı özelliklere sahip bunun da diğerlerinden tek farkı para kötü telefon getirmişler

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Bunların hepsi tasarım kıtlığı çekiyor sanırım :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
böyle akıllı saat mi olur hiç hoş değil ben kesinlikle buna para vermem insan biraz özenir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gayet iyi duruyor ama yani telefon her işimizi zaten görüyor sadece bu ekstra olarak nabız ölçüyo ama hangimiz bugüne kadar nabızımızı biliyorduk ki yani gereksiz para gibi biraz bence saat

Süper Üye
Ödüller
5
3 HİZMET YILI
Elbette bu tasarımıda seven vardır, fakat benlik değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...