Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Samsung, geçtiğimiz Ağustos ayında Galaxy Watch 4 serisini piyasaya sürerek akıllı saatlerinde Tizen işletim sistemini geride bırakmıştı.
Google ile ortak geliştirilen yeni Wear OS'ye geçiş, Samsung tarafından yüksek puan aldı.
İlk görsel, Galaxy Watch 4 serisinde kullanılan işletim sisteminin yeni versiyonu olacak One UI Watch 4.5'ten.
One UI Watch 4.5 birçok yenilik getiriyor!
Samsung'a yakın bir kaynak olarak bilinen Evleaks, WearOS 3.5 tabanlı One UI Watch 4.5'in ilk görüntülerini Twitter'da paylaştı.
One UI Watch 4.5, birçok yeni saat kadranıyla birlikte geliyor ve işlevsellik açısından birçok yenilik sunuyor.
Yeni One UI Watch güncellemesi ile Galaxy Watch cihazı ile yazı yazmak daha da kolay olacak.
Artı, Galaxy Watch artık telefonunuzdan arama yaparken SIM 1 ve SIM 2 arasında seçim yapmanızı sağlıyor.
Samsung için bir diğer odak noktası erişilebilirliktir.
Görünüşe göre Samsung, akıllı telefonlarında Galaxy Watch cihazına birçok erişilebilirlik özelliği de getirecek.
One UI Watch 4.5 ile renk profillerini değiştirebilecek, sol ve sağ kanalları ayarlayabilecek ve cihazın dokunma verilerine duyarlılığını ayarlayabileceksiniz.
Ağustos ayında Galaxy Watch 5 serisi ile piyasaya sürülecek bir UI Watch 4.5, Galaxy Watch 4 serisinde de piyasaya sürülecek gibi görünüyor.
Aşağıdaki fotoğraftan One UI Watch 4.5'in detaylı bir resmini görebilirsiniz.

Ağustos ayında Galaxy Watch 5 serisi ile piyasaya sürülecek bir UI Watch 4.5, Galaxy Watch 4 serisinde de piyasaya sürülecek gibi görünüyor.
Aşağıdaki fotoğraftan One UI Watch 4.5'in detaylı bir resmini görebilirsiniz.